Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Tarhan, vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli saha çalışmalarına bugün Gölcük ziyareti ile devam ediyor.

Tarhan, vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor
01 Eylül 2022 - 16:09
Tarhan’a CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, il ve ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği Gölcük ziyaretinde ilk durak Atatürk Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi muhtarları oldu. Tarhan’ın ikinci durağı ise Başkomutan ve Cumhuriyet Caddeleriydi.
Vatandaşın, esnafın ve eczacıların sorunlarını dinleyen Tarhan ve beraberindekiler daha sonra Atatürkçü Düşünce Derneği Gölcük Şubesini ziyaret etti.

“7’den 70’e vatandaşın derdi ekonomi ve artan yoksulluk”
Tarhan gerçekleştirdikleri ziyaretlerdeki tespitlerini şu şekilde değerlendirdi; “Bugün ziyaretlerimize Gölcük ilçemizde devam ediyoruz. Vatandaşımızlar, esnafımızla, ticaret erbabımızla ve eczacılarımızla bir araya geldik. Herkesin sorunu ve derdi ortak. Yaşam pahalılığı. Dün gece 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız bir saat içerisinde önce doğalgaza, daha sonra elektriğe gelen zamlarla biraz daha yoksullaştı. Bu sabaha biraz daha yoksul başlayan halkımızın gelecek endişesiyle umutlarını kaybetme noktasına geldiğini üzülerek görüyoruz. Bugün ziyaret ettiğimiz esnafımız kan ağlıyor. Dükkânın elektrik ve doğalgazına yaz aylarında bile zor para yetiştirirken, kış kapıda, gelen zamlarla kepenk kapatacağız gibi gözüküyor diyorlar. Eczacılarımız ise artan döviz kuru ve dışa bağımlı ilaç sektörü nedeniyle hastalara ilaç temininde sıkıntı yaşadıklarını ifade ediyorlar. Vatandaşımız mutfakta yangın var diyor. Kiminle konuşsak, kime ne derdin var diye sorsak cevap aynı “ekonomi”, cevap “yoksulluk” oluyor.”

“Ülke kaynaklarının hortumlandığını vatandaş da görüyor, umudu 6’lı masada buluyor”
“Ülkede her geçen gün yeni bir rant ve yolsuzluk hikayesi yazan AKP iktidarının ülke kaynaklarını adeta hortumladığını vatandaşımız da görüyor. Sahada vatandaşımızın tek adam rejiminin faturasının nasıl ağır olduğunu artık her geçen gün daha çok hissettiklerini ve gelecek umudunu 6’lı masada bulduğunu görüyoruz. Önümüzdeki seçimlerde bu ülkede yeniden adaletin tesis edilmesi, doğru ve etkili ekonomi ve üretim politikaları ile her vatandaşımızın refah seviyesinin yükseltilmesi, özgür ve yaşanabilir bir ülke için vatandaşımız bizim omuzlarımıza tarihi bir yük yüklüyor. Biz bu yükün altına girmeye gönüllüyüz ve bu yükün altından da en iyi şekilde çıkacak projelerimizle ve anlayışımızla kararlılıkla çalışıyoruz. Yeni kurallar, yeni kurumlar ve yeni kadrolarla, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemle yeniden millet iktidar olacak.”dedi.
Tarhan’ın Gölcük Programı kapsamında gerçekleştireceği diğer ziyaretler ise şöyle; Muammer Aksoy Caddesi Serbestler, Değirmendere Merkez ve Yalı Mahallesi Muhtarlıkları, Çay Bahçeleri, Yalı Evleri, Deliloğlu Caddesi, Yüzbaşılar ve Topçular Mahallesi Muhtarlıkları.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum