Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sırasöğütler'in Muhtar Adayı Erdal Söylemez, çalışmalarda hız kesmiyor

Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez ve ekibi, her gün üstüne koyarak yaptıkları çalışmalarla göz doldururken mahalle sakinleri, STK ve dernek temsilcilerinin ilgi olmaya devam ediyor

 Sırasöğütler'in Muhtar Adayı Erdal Söylemez, çalışmalarda hız kesmiyor
02 Şubat 2024 - 11:19
Sırasöğütler Mahallesi’nde henüz hiç bir muhtar adayının isimleri telaffuz edilmezken aylar öncesinden sahaya inerek çalışmalara başlayan Erdal Söylemez, gece gündüz, yağmur çamur demeden kapı kapı, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla görüşüp fikir alışverişinde bulunuyor. Çalışmalar kapsamında, mahallesindeki okullara giderek yöneticilerle sık sık sohbet eden Söylemez, esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor. 
Esnafları da unutmayarak düzenli olarak her gün ziyaretlerde bulunan Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, dün ekibiyle birlikte Gözde ve Erdoğan Eczanesi’nin sahibi ve çalışanlarıyla bir araya gelerek çözüm odaklı görüşmelerde bulundu.
Sırasöğütler Mahallesi’ndeki diğer muhtar adaylarından farklı olarak daha aktif çalışan ve ekibiyle sürekli olarak sahada bulunan Erdal Söylemez’in bu nedenle ziyaretçileri de eksik olmuyor.
Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş ve çalışma arkadaşlarını ağırlayan Erdal Söylemez, hangi parti, hangi isim olursa olsun 31 Mart seçimlerinde seçilecek belediye başkanı ile sürekli temas halinde olacaklarını ve Sırasöğütler Mahallesi için elinden geleni yapacağını vurguladı.
Her fırsatta muhtar azası adayları ile istişare toplantıları düzenleyerek kendilerine yol haritası çizen ve sürekli fikir alışverişinde bulunan Sırasöğütler Mahallesi Muhtar Adayı Erdal Söylemez, mahallesindeki Yöresel Derneklerin temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. Konuklarıyla yakından ilgilenen ve projelerinden bahseden Erdal Söylemez, dün de Darıca Afyonlular Derneği’nin genel kuruluna katılarak başarı dileklerini iletti
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum