Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sen misin, baz istasyonu yapmaya kalkan?

Darıca'da yapılması planlanan baz istasyonu, önce mühürlendi, sonra, istenmediği için önünde eylem yapıldı, daha sonra da bir günde kalıpları sökülerek yerle bir edildi, dün gece de temeldeki demirler yerlerinden kaldırılarak, kamyonlara yüklenip götürüldü

Sen misin, baz istasyonu yapmaya kalkan?
14 Haziran 2020 - 15:07 - Güncelleme: 14 Haziran 2020 - 23:10
Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Acar Caddesi, Gelincik Sokak üzerindeki bir vatandaşa ait arsa üzerine  yapımına başlanan baz istasyon inşaatı, kaçak olduğu gerekçesiyle Belediye zabıta ekipleri tarafından mühürlenmişti.
Diğer yandan, yine de endişeli olan mahalle sakinleri baz istasyonuna karşı çıktıklarını söyleyerek geçtiğimiz hafta eylem yapmışlardı.
Yapılan eylemin ardından bir gece vakti inşaatın kalıpları sökülerek atılırken, dün de istasyonun kurulacağı direk ile inşaatın temellini oluşturan demir ızgaralar sökülerek  polis eşliğinde bir kamyona yüklenip götürüldü.
İnşaatın kim tarafından söküldüğü ve demirlerin nereye götürüldüğü öğrenilemezken, yapılması düşünülen baz istasyondan geriye sadece bir kaç demir ve zemindeki çakıl taşları kaldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum