Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Selim Özcan, CHP'den meclis üyesi adayı oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nde meclis üyeliği başvuruları devam ediyor. İşadamı Selim Özcan, partisinden meclis üyesi adayı oldu.

Selim Özcan, CHP'den meclis üyesi adayı oldu
11 Şubat 2019 - 19:07
Özcan, ilçe örgütünde düzenlenen tören ile meclis üyeliği başvuru dosyasını ilçe başkanı Gürer Yıldırım’a teslim etti. Partililerin büyük ilgi gösterdiği törende konuşan CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere birlik ve beraberlik ruhu içinde hazırlandıklarını seçimden zaferle ayrılacaklarını ifade etti. Yıldırım yıllardır partiye hizmet etmiş olan Selim Özcan’ın meclis üyeliğine başvurusundan mutluluk duyduklarını  ifade ederek hayırlı olmasını temenni etti.
Eşi Esma Özcan ile  birlikte başvurusunu İlçe Başkanı Gürer Yıldırım’a teslim eden Selim Özcan’da  yıllardır üyesi olduğu ve bir çok kademesinde görev aldığı CHP’de bulunmaktan her zaman onur ve gurur duyduğunu ifade ederek;’’ kötü yönetilen bir kentte halkıma hizmet etmek, partimin gücüne güç katmak için meclis üyeliğine başvurumu yapıyorum. Bu görev ve hizmet bilinci onurumdur. Birlikte başaracağımız inancı ve Mart’ın sonunun bahar olduğu bilinci ile dosyamı teslim ediyorum.’’şeklinde konuştu.  
Selim Özcan’ın başvurusuyla beraber meclis üyeliği başvuru sayısı 21’e yükseldi.