Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Selim Çetinkaya, seçim temposunu artırdı

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, seçim çalışmalarına hız verdi. Başkan Adayı Çetinkaya, Darıca’da uğramadık yer bırakmıyor.

Selim Çetinkaya, seçim temposunu artırdı
27 Mart 2024 - 14:44
31 Mart seçimlerine 4 gün kaldı. Seçimin çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, çalışmalarını hızlandırdı. Sabah erken saatlerde çalışmalara başlayan Çetinkaya, gece geç saatlere kadar Darıcalılarla vakit geçiriyor. Dernek, Esnaf, Gençler ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Adayı Çetinkaya Darıca’da sıkmadık el, girmedik gönül bırakmıyor. 

Geçtiğimiz günler birkaç dernek ve birçok esnafı ziyaret eden Selim Çetinkaya çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. “Gece, gündüz demeden çalışıyoruz” diyen Çetinkaya: “Darıca’da seçim startı verdiğimiz günden beri sahadayız. Bu kapsamda sabah erken saatlerde başlayıp akşam geç saatlere kadar Darıcalı hemşerilerimizle vakit geçiriyoruz. Seçim çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Seçimlere Dört gün gibi kısa bir süre kaldı. Zaman nasıl geçti biz de anlayamadık. Çalışmalarımız seçim bitene kadar devam edecek. Bu süreçte bizleri bağrına basan Darıcalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.



FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum