Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Selim Çetinkaya Dernekleri tek tek geziyor

Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, Darıca’daki derneklerin kapısını tek tek çalıyor, projelerini anlatıp destek istiyor.

Selim Çetinkaya Dernekleri tek tek geziyor
19 Mart 2024 - 10:41 - Güncelleme: 19 Mart 2024 - 10:55
Seçim çalışmaları kapsamında dernek ziyaretleri gerçekleştiren Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, geçtiğimiz gün sırasıyla; Tokat ili Reşadiye İlçesi Taşlıca Köy Derneği, Erzurum Kabaktepe Köy Derneği, Darıca Erzurum İspirliler Derneği, Kastamonu Alakaya Köy Derneği, Kayseri Yahyalılar Derneği, Ardahan Güzelyurt Köy Derneği, Darıca Erzurum Güney Köy Derneği, Darıca Konyalılar Derneği, Kars ili Digor ilçesi Bostankale Köyü Derneği, Darıca Sinoplular Derneği ve Darıca Afyonkarahisar Derneği’ne ziyaretler gerçekleştirdi. Projelerini ve Darıca için neler yapacağını anlattı.

DERNEKLERİMİZ GÖZ BEBEĞİMİZ
Dernek ziyaretleri kapsamında Darıca’da birçok il, ilçe ve Köy Derneğine misafir olduklarını dile getiren Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya: “Biliyorsunuz derneklerimiz bizleri göz bebeği. Darıca kozmopolit bir ilçe bir ilden derneğimizi bağrında barındırıyor. Biz de seçim sürecinde derneklerimizi ziyaret ederek projelerimizi anlatıyoruz. İlçemizle ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Sağ olsunlar gittiğimiz her yerde sıcak bir karşılanma ile karşılanıyoruz. Dernek ziyaretlerimiz elimizden geldikçe devam edecek.” dedi.










FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum