Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Şehit ailelerine Hayat Ağacı fidanı hediye ettiler

Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Nuray Küfüdür ve 9/B Sııfı Güzellik Hizmetleri Öğrencileri “Şehidimizin dünyada dikili bir ağacı olsun” isimli proje kapsamında şehit ailelerini ziyaret ederek zeytin ağacı fidanı hediye ettiler.

Şehit ailelerine Hayat Ağacı fidanı hediye ettiler
27 Şubat 2024 - 17:11
Bu güne kadar bir çok sosyal sorumluluk projesini hayata geçirerek adından sıkça söz ettiren Darıca TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Nuray Küfüdür,  9/B sınıfı Güzellik Hizmetleri Öğrencilerinden Ela Aydın, Eflin Irmak Yeşil, Öznur Ohancan, Elanur Gül Efe ve Rabia Cebeci ile birlikte Şehit Aileleri için yeni bir projeye daha imza attılar.
Küfüdür ve öğrencileri, “Şehidimizin dünyada dikili bir ağacı olsun” isimli Sosyal sorumluluk projesi kapsamında halk arasında ‘Hayat ağacı’ olarak da anılan en uzun ömürlü Zeytin ağacı fidanlarını Darıca’daki Şehit Ailelerine hediye ettiler.
ilçedeki Şehit Ailelerini tek tek ziyaret ederek öğrencileriyle birlikte hediyelerini veren Nuray Küfüdür, ‘’ Projemize desteklerinden dolayı Kıymetli Okul Müdürümüz K. Mehmet Gül’e , Değerli Müdür Yardımcılarımıza ve velilerimize teşekkürlerimi iletiyor, Öğrencilerimi yürekten tebrik ediyor ve Tüm şehitlerimize Allahtan Rahmet Kederli Ailelerine sabırlar diliyorum.’’ dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • EliF.
    1 ay önce
    Tebrik ederim arkadaşlarımı ve Başımızdaki Nuray hocamızı gerçekten çok güzel bir proje