Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarıtoprak, İmamoğlu ile buluştu

Kocaeli’nde hayata geçirilen ‘İzmit Çınar Evler’ projesi temel atma töreninde Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak ile bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıtoprak’tan Darıca birifingi aldı. 

Sarıtoprak, İmamoğlu ile buluştu
28 Aralık 2020 - 16:57
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi iş birliğiyle hayata geçirilen İzmit Arızlı Mahallesi’ndeki ‘İzmit Çınar Evler’ projesi için temel atma töreni düzenlendi. ‘Afet odaklı sosyal konut’ üretmeyi amaçlayan projenin temel atma töreninde hazır bulunan Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile temaslarda bulundu.
Sarıtoprak Ekrem İmamoğlu’nun Darıca’ya selam söylediğini belirterek, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in ortaklaşa gerçekleştirdikleri ilk proje olan KİPTAŞ İzmit ‘Çınar Evler’in temel atma törenine katılım sağladık.  Projenin hayırlı olmasını diliyoruz. Temel atma töreninde ayrıca Ekrem Başkanımız ile ilçemiz hakkında istişarede bulunarak, kendisini Darıca’ya davet ettik. Ekrem başkanımızın Darıca’ya selamı var” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum