Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet Partisi Darıca'da Çetinkaya güven tazeledi

Saadet Partisi Darıca İlçe Teşkilatı’nın Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde bugün tek listeyle yapılan 5. Olağan Kongresi’nde Selim Çetinkaya, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kongrede muhalif partilerin ilçe başkanları, STK Temsilcileri ile dernek başkanlarının yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti

25 Aralık 2022 - 19:01 - Güncelleme: 26 Aralık 2022 - 10:26
Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, delegeler ve çok sayıda partilinin katılım sağladığı kongrede konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, 5. Olağan Kongrelerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, fedakarca özverili çalışmalarda bulunmalar nedeniyle, ana kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Başkanları ve yöneticilerine şükranlarını sunduğunu belirtti. Kongrenin ardından başlayacak yeni süreçte de görev alan arkadaşlarının aynı özveriyle çalışacaklarına inadığını ifade eden Başkan Çetinkaya, konuşmasının devamında, Darıca’nın 14 Mahallesinde  220 Bin nüfusa sahip yaşayan olduğunu, 150 Bin seçmeninin 418 sandıkta oy kullandığını hatırlatarak, ‘’ Darıca’da Saadet Partisi olarak zaman zaman iktidar, zaman zaman etkili muhalefet olarak hep var olduk ve var olamaya devam edeceğiz. ‘’ dedi

TAM KADROLARIMIZLA SEFERBER OLACAĞIZ

Darıca’nın 14 Mahallesinde görev yapan yönetimlerin güçlü bir şekilde faaliyet göstermelerini hedeflediklerini söyleyen Başkan Çetinkaya, ‘’ 418 sandıkta kısa vadede 1+1, uzun vadede ise 1+4 modelini aktif hale getirmeyi hedefliyoruz. 150 bin seçmenin tamamına ulaşıp Saadet Partimizi ve projelerimizi anlatıp teveccühlerini kazanmak için delegelerimiz, üyelerimiz ve tüm kadrolarımızla seferber olacağız.’’ dedi

GÜLÜMSEMEK KOLAY, ÖNEMLİ OLAN GÜLÜMSETMEKTİR

Yerel yöneticilerin, sorumlu olduğu kentte yaşayan vatandaşların doğumundan ölümüne kadar hayatlarını rahatlatmak, ucuz , kaliteli ve konforlu bir yaşam sunmakla görevli olduğunu sözlerine ekleyen Selim Çetinkaya, ‘’ Vatandaştan toplanan vergiler plansız yapılan hizmet adı altında yatırımlarla ve şehrin her tarafına donatılan reklam harcamalarıyla israf edilmemeli. Reklam yapmak kolay, önemli ola hizmet etmektir. Slogan geliştirmek kolay, önemli olan sorun çözmektir. Ziyaret etmek kolay, önemli olan memnun etmektir. Gülümsemek kolay, önemli olan gülümsetmektir.

‘SABREDİN’ DİYENLER, ÖNCE HAMUDUYLA GÖTÜRMEKTEN VAZGEÇSİN

Nüfusun yüzde 50’sinin asgari, yani açlık sınırında bir ücretle geçinmek zorunda kaldığı, gençlerimizin yüzde 25-30’nun işsiz olarak biçare kaldığı, emeklillerimizin bir daire kirası bedeline mahkum edildiği, önemli sayıda insanımızın sosyal yardımlarla geçinmek zorunda kaldığı bir zamanda Saadet Partisi’nin iktidar olması, iş başına gelmesi zaruret olmuştur. Maalesef böyle bir süreçten ve çıkmazdan geçerken ve bu tablo karşısında iş başındaki siyesetçiler, bir takım kanaat önderleri ‘’Sabredin, şükredin ‘’ tavsiyesiyesinde bulunuyorlarsa buradan onlara sesleniyorum, Önce siz, hamuduyla götürmekten vazgeçin ve burada size ve tüm halkımıza sesleniyorum; Haksızlığa, hukuksuzluğa, alın terinin gasp edilmesine şükredilmez, bunu reva görenlerle mücadele edilir. Siz değerli hanımlar, çocuklarınızın geleceğini evinizde oturduğunuz yerde mi kazanmayı düşünüyorsunuz ? Ne zaman kıyama kalkıp kapı kapı dolaşmaya başlayacaksınız ? Siz beyefendiler; Alın terinizin ve emeğinizin karşılığını nesıl almayı düşünüyorsunuz ? İnsanımıza, Saadet Partisi’ni Adil Düzen’i adil paylaşımı adeta yalvarırcasına anlatma zamanı gelme di mi ?
Siz gençler; Geleceğinizin inşaa edilmesi, ya da tahrip edilmesi sürecini, oyunda oynaşta mı seyredeksiniz, aşkla şevkle heyecanla, gece gündüz çalışmaya ne zaman başlayacaksınız? Size, biz taakatimizin son demine kadar, tüm insanlığın saadeti için çalışmaya söz vermedik mi? O zaman bir kişiye dokuz, dokuz kişiye bir pulun layık görüldüğü bu düzeni değiştirmeye var mısınız? ‘’ dedi.

SEÇİME, MİLLET İTTİFAKIYLA BİRLİKTE GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANIYORUZ

Saadet Partisi Darıca İlçe Kongresi’nde sandık başına giderek oyunu kullanan Başkan Selim Çetinkaya, daha sonra gazetimize açıklamalarda bulunarak, ‘’İnşallah 2023 seçimlerine Millet İttifakıyla beraber güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz, İnşallah güçlü bir sonuç elde edeceğiz ve hemen akabinde 2024 Yerel Seçimleri’nde Darıcamız’da Saadet Partisi iktidarını bütün vatandaşlarımızla buluşmuş olacağız. Bugün kongre sürecimiz oldu, yönetimimizi biraz daha güçlendirmiş olduk, yeni katılımcı arkadaşlarımız oldu, yeni üyelerimiz oldu. ,İnşallah bu kongremiz Darıcamız’a, ülkemize ve bütün insanlara saadet getirmesini temenni ediyorum dedi.

KONGREYE, MUHALİF PARTİLERİN İLÇE BAŞKANLARI DA KATILDI

Saddet Partisi’nin 5. Olağan Kongresi’ne, Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, STK temsilcileri, Dernek Temsilcileri, Saadet Partisi Kocaeli genelindeki İlçe Başkanları, DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Mehmet Ali Ünsur, Gelecek Partisi Darıca İlçe Başkanı Zeynep Subaşı, Demokrat Parti Darıca İlçe Başkanı Mehmet Davutoğlu, İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Ali Taştan ve çok sayıda partili katıldı.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ;
Başkan Selim Çetinkaya

ASİL ÜYELER

Ebubekir Akyüz
Adnan Baş
Davut Akyüz
Ömer Faruk Gül
Mustafa Gül
Baki Koçak
Recep Güzelyurt
Recep Gökgöz
Alİ İhsan Dede
Bekir Aliş
Necmettin Şahin
Arif Baş
Ali Kemal Ünal
Osman Zorba

YEDEK ÜYELER

Muhammet Emin Ekinci
Muammer Güler
Ertuğrul Şahin
Numan Karabulut
Celil Akbulut
Suat Demir
İsa Çalışan
Mahmut Aktaş
Emrah Topçu
Halit Güler
Ömer Faruk Altay
İbrahim Kahveci
Abdulhamit Şengül
Özay Sakallı
Ahmet Şeker




 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum