Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polisan Kansai Boya, National Painting and Decorating Show 2023 fuarında yerini aldı

İnovatif ürün portföyüyle 32 ülkeye ihracat yapan Polisan Kansai Boya, İngiltere’de gerçekleşen National Painting and Decorating Show 2023 fuarında inovatif ürün yelpazesini katılımcılarla buluşturdu.

Polisan Kansai Boya, National Painting and Decorating Show 2023 fuarında yerini aldı
27 Kasım 2023 - 14:39
Tüketicilerin hayal ettiği yaşam alanlarına kavuşmaları için yenilikçi, yaratıcı, performansı yüksek ürünlerle kaliteli çözümler sunan Polisan Kansai Boya, 21-22 Kasım 2023 tarihlerinde Coventry Building Society Arena’da gerçekleşen National Painting and Decorating Show 2023’te yerini aldı. 

Yeni nesil ürünlerini sergiledi 

Dokular, teknikler ve renklerdeki en son yeniliklerin sergilendiği National Painting and Decorating Show, sektör profesyonellerini İngiltere’de bir araya geldi. Yeni nesil ve çevreye duyarlı ürün ailesiyle en güzel renkleri evlere taşıyan Polisan Kansai Boya, bu önemli fuarda inovatif ürün yelpazesini sergiledi. Polisan Kansai Boya, yüksek esnekliği sayesinde çatlama yapmayan, yüksek kapatıcılığı ile ekstra metrekare avantajı ve uzun ömürlü kullanımıyla döngüsel ekonomiye katkı sağlayan ürünleriyle fuarda yoğun ilgi gördü.

Ürünlerini 32 farklı ülkeye ulaştıran ve yurt dışında birçok satış noktası vasıtasıyla tanzim ve teşhir hizmeti veren Polisan Kansai Boya, boyanın sadece renkten ibaret olmadığı ilkesiyle sürdürdüğü çalışmalarıyla birçok yenilikçi ürün sunuyor. Polisan Kansai Boya, tam otomasyon ile çalışan ve Türkiye’nin ilk USGBC LEED Gold Sertifikalı boya fabrikası olma özelliği taşıyan fabrikasında ürettiği rekabette fark yaratan ürünleriyle ihracat gelirlerini de artırmayı hedefliyor. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum