Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Polat ailesinin bir kısmı Kandıra Cezaevi'nde

"Kara para aklama", "vergi kaçırma", "örgüt kurma" suçlamalarıyla geçen hafta tutuklanan Dilan- Engin Polat çifti ve ailesi Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan farklı illerdeki cezaevine sevk edilirken Engin Polat'ın kardeşi Kürşat Polat Kocaeli'ye getirildi.

Polat ailesinin bir kısmı Kandıra Cezaevi'nde
16 Kasım 2023 - 08:48
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alınmıştı.

Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak Anadolu Adliyesine sevk edilmişti. Toplam 19 saat süren işlemlerin ardından 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat'ın olduğu 12 kişi tutuklanırken 6 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.Fenomen Banu Parlak'ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin soruşturma kapsamında azmettirici oldukları öne sürülen Engin Polat, eşi Dilan Polat ve babası Sezgin Polat'ın dün ifadeleri alındı. Yoğun güvenlik önlemleri altında Küçükçekmece Adalet Sarayı'na getirilen şüpheliler Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat, olayla ilgilerinin olmadıklarını söylemişlerdi. Ancak Dilan Polat ve Engin Polat, silahlı saldırıya azmettirme suçundan bir kez daha tutuklandı.

CEZAEVLERİ DEĞİŞİYOR
Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda kalan Polat ailesinin yerleri değişiyor.
Kandıra Cezaevi’ne Engin Polat’ın kardeşi Alper Kürşat Polat ve Engin Polat verdiği ifade tanımadığını iddia ettiği ancak tutuklanan Zekayi Tepe geldi.
Engin Polat ve babası Sezgin Polat Çorlu Cezaevine sevk edilirken Can Polat, Halit Polat, Can Doğu ve Metin Yılmaz Tekirdağ Cezaevine sevk edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum