Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Nakliye yapacakları 2 Milyon TL'lik malzemeyi teslim etmediler

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Çayırova'dan nakliye kamyonuna yükledikleri  2 Milyon değerindeki temizlik malzemelerini İzmir'deki adrese  teslim etmeyen 2 kişi polisin yaptığı operasyonla Pendik'de yakalandı.

Nakliye yapacakları 2 Milyon TL'lik malzemeyi teslim etmediler
30 Ağustos 2020 - 12:49 - Güncelleme: 30 Ağustos 2020 - 12:52

Çayırova'daki bir firmadan İzmir'e götürülmek için 5 gün önce maddi değeri  2. milyon TL olan temizlik malzemelerini yükleyerek yola çıkan 2 kişi,  teslim adresine malları teslim etmeyince, malların sahibi polise şikayette bulundu.
Yüklemeyi yapan firma yetkililerinin Emniyet Müdürlüğü'ne yaptıkları müracaat üzerine başlatılan çalışmaların ardından olayı gerçekleştiren S.P. ve E.E. isimli şahıslar düzenlenen operasyon ile Pendik’te saklandıkları otelde yakalanarak gözaltına alındılar.
SP. ve EE.'nin İzmir'e götürmek üzere yükledikleri temizlik malzemeleri de Tuzla'da bir depoda ele geçirildi. Yakalanan şüphelilerden E.E.’nin benzer suçlardan 6 ayrı suç kaydı olduğu, S.P.’nin ise 10 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilirken,  şahısların Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildiler.. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum