Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Kocaeli'de istişare yapıldı

MHP Kocaeli İl Teşkilatı’nın genişletişmiş istişare toplantısında konuşan, MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, “Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı yol haritası ülke yönetiminde bizi söz sahibi yapmıştır. Sayın Alparslan Türkeş’in söylediği bir söz vardır ülkücüler yazmadığı senaryoyu oynamaz. Bu çok doğrudur” dedi

MHP Kocaeli'de istişare yapıldı
26 Şubat 2018 - 09:24

MHP İl Teşkilatı’nın 9 Şubat tarihinde ilçe teşkilatlarında başlattığı istişare toplantılarının finali olan Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı Sabancı Kültür Merkezi’nde MHP Milletvekili ve MYK üyesi Saffet Sancaklı, İl Başkanı Aydın Ünlü, teşkilat yöneticileri, ilçe başkanları ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. MHP İl Başkanı Aydın Ünlü önderliğinde yapılan istişare toplantısı programı kapsamında KOMİAD tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Operasyonu’nda şehit olan askerler için Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılarak lokma dağıtıldı. Sabancı Kültür Merkezi girişinde de toplantıya katılanları Mehteran Takımı, marşlarla karşıladı. Toplantıda partiye yeni katılan bin 566 kişinin üye kaydı yapılırken önceki programlara nazaran katılımın yoğun olması gözlerden kaçmadı. Programda ayrıca ilçelerdeki ESG temsilcileri ve ilçe başkanları kısa konuşmalar yaparak sandıkları ve ilçeleri hakkında bilgiler verdi.

 

“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Genişletilmiş il istişare toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü selamlama konuşmasının ardından, “Uzun bir zamandır istişare yapamadık. Kendi içimizdeki fitnelerle uğraşmaktan zaman bulamadık. Biz sahaya inelim dedik onlar parti binasında kalalım dediler, biz çalışalım dedik onlar bizi çeşitli kanallarla yıkmaya çalıştı. Kumpaslar kurdular. Partimizin bir planı olsun dedik. ESG dedik. Onlar dalga geçtiler. Ama pes etmedik. Dava arkadaşlarımıza verdiğimiz sözleri tutmak adına hiçbir zaman pes etmedik. Çalışmalarımızı sürdürdük. İlçe ilçe, mahalle mahalle, kapı kapı gezdik ve kendimizi anlattık” sözlerini kullandı.

 

“BAŞKANLARIMIZI ANLAMAK ZORDUNDAYIZ”

Sözlerini sürdüren Ünlü, “Biz hep çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü ilçelerimiz ve mahallerimizle bağımız kuvvetli olmazsa biz istediklerimizi yapamayız. Eskiden yapamadık bugün de yapamayız. Ancak biz çalışmalarımızla buna dur demek istedik ve başarılı odluğumuzu düşünüyorum. Eğer yarın seçim olsa MHP olarak biz en iyi yerlerde olacağımıza inanıyoruz. Bu Cumartesi gününde yemek olmadan, döner olmadan bu salonu dolduran partililerimiz bunun en büyük örneğidir. Hepimiz birbirimizi anlamamız gerekiyor. İlk defa burada 2 bin kişiye konuşan ESG görevlisini anlamak zorundayız, ilk defa burada konuşan mahalle başkanlarımızı anlamak zorundayız” şeklinde konuştu.

 

“ÜLKÜCÜLER YAZMADIĞI SENARYOYU OYNAMAZ”

Ardından konuşan MHP Milletvekili Saffet Sancaklı, “Hepiniz hafta sonu başka şeyler yapabilirken buraya geldiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum ve gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Şunu bilmenizi istiyorum MHP ve ülkücüler devlet meselesi olduğu zaman her daim bir adım ileridedir. 15 Temmuz örneğinde olduğu gibi Sayın Devlet Bahçeli problemi görüp yol haritasını göstermiştir. Sayın Devlet Bahçeli’nin yaptığı yol haritası ülke yönetiminde bizi söz sahibi yapmıştır. Sayın Alparslan Türkeş’in söylediği bir söz vardır ülkücüler yazmadığı senaryoyu oynamaz. Bu çok doğrudur. Ülkücüler devlet bekası için ne gerekiyorsa onu söyler ve o söylediğini de yapar” diye konuştu.

 

BAHÇELİ’DEN KOCAELİ’YE SELAM VAR

Sancaklı konuşmasının devamında, “Ülkücü hareket her zamankinden daha güçlü ve daha çok söz sahibidir. Önce belediye seçimleri sonra da diğer seçimler olacak. Bakalım göreceğiz neler olacak. Hayatında hiç MHP’ye oy vermeyen insanlar bana Devlet Bahçeli’nin büyüklüğünü anlatıyorlar. Sayın Bahçeli Afrin’e girilmesi gerektiğini 2011 yılında söyledi. Peki biz ne zaman girdik. 2018 yılında. Sayın Bahçeli’nin Kocaeli’ye çok selamı var ve ülkücü hareketin alıp başını gittiğini siz değerli partililerimize iletmemi istedi. Bugün Türkiye genelinde en eski il başkanımız Sayın Aydın Ünlü’dür. Bu bir istikrardır” diyerek sözlerini sonlandırdı.