Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mağazadan giysi, marketlerden deterjan ve mama çalan 3 kişi yakalandı

İzmit’de 3 gün önce girdikleri mağazadan 25 Bin TL. değerinde çocuk giysisi hırsızlığı yaptıkları tespit edilen 3 kişi, Sakarya’da da 100 bin TL’lik temizlik malzemesi ve mama gibi ürünleri çaldıktan sonra İstanbul’a gitmek üzereyken polis tarafından İzmit’te kullandıkları araçta yakalandılar.

Mağazadan giysi, marketlerden deterjan ve mama çalan 3 kişi yakalandı
20 Ekim 2023 - 00:07
Kocaeli Emiyet Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine 16 Ekim tarihinde İzmit’teki bir mağazadan 5 bin 300 TL dğerinde çocuk giysisi çalarak kayıplara karışan 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, hırsızların çok sayıda suç dosyası bulunan R.Ç., G.G. ve D.A. isimli şahısların olduğunu tespit etti.
Yapılan çalışamalarda polis,   R.Ç., G.G. ve  D.A.’nın Sakarya’da da marketlere dadandıkları ve buralardan 100 Bin TL. değerinde deodorant, rolon, bebek maması, traş bıçağı, şampuan, deterjan gibi pahalı ürünleri çalarak İstanbul’a doğru yola çıktıkları bilgisine ulaştı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Ekipler, içerisinde  R.Ç., G.G. ve  D.A.’nın bulunduğu aracı dün  İzmit Otaban üzerinde durdurarak şahısları gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada çalınan ürünler de ele geçirilirken, sahiplerine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı. Şahısların üzerinde yapılan aramada ise hırsızlıktan elde edildiği değerlendirilen 14 bin 125 TL. Nakit paraya savcılık talimatı ile  el konuldu.
Emniyetteki işlemlerinin ardından bugün mahkmeye sevk edilen R.Ç., G.G. ve  D.A. tutuklnarak cezaevine gönderildi 



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum