Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kurt'tan Kılıçdaroğlu'na Aynur Doğan tepkisi!

Derince Belediyesi, 20 Mayıs tarihinde özel bir organizasyon tarafından 60 Evler sahilinde yapılacak olan Aynur Doğan konserini iptal etti. Konserin iptal edilmesi tüm ulusal basında yer aldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal hesabından konser iptalini eleştirdi. MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ise Kılıçdaroğlu’na sert bir yanıtla karşılık verdi.

Kurt'tan Kılıçdaroğlu'na Aynur Doğan tepkisi!
16 Mayıs 2022 - 10:22
Derince Belediyesi, 20 Mayıs tarihinde özel bir organizasyon tarafından 60 Evler sahilinde yapılacak olan Aynur Doğan konserini iptal etti. Konserin iptal edilmesi tüm ulusal basında yer aldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise sosyal hesabından konser iptali için, “AKP Belediyesinde Kürtçe yasak” paylaşımını yaptı. CHP liderinin bu paylaşımına MHP  Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt çok sert bir yanıtla karşılık verdi.

Kurt, “Savunduğunuz sözde sanatçı PKK’lı teröristlere, terörist başı Öcalan’ın posteri önünde konser veren değil mi? Meseleyi nasıl Kürtçe yasağı olarak etnik fitneye çeviriyorsunuz? Kürt kökenli kardeşlerimiz bizim her şeyimizdir, ayrımız gayrımız yoktur, aramıza hendek kazmayı planlayanlar casuslar, terörizmin piyonlarıdır. Sizin terör örgütlerine şirin gözükmek için yaptığınız her hamleyi milletimiz görüyor...” şeklinde paylaşım yaptı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum