Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kazada kaçan sürücü yakalandı

ÖZEL HABER - Darıca'da dün öğle saatlerinde 2 kardeşin bulunduğu motosiklete kullandığı ticari minibüs ile çarparak kaçan ve kazada 21 yaşındaki İsmail’in Bal’ın ölümüne, kardeşi 19 yaşındaki Umut Bal’ın ise yaralanmasına neden olan sürücü, dün akşam saatlerinde gözaltına alındı. İadesi alınmak üzere karakola götürülen minibüs sürücüsünün Suriye uyruklu 36 yaşındaki Muhammed N. olduğu belirtildi.

Kazada kaçan sürücü yakalandı
24 Mart 2018 - 14:31

Dün öğle saatlerinde Sırasöğütler Mahallesi, Okul Caddesi’nde  meydana gelen kazada, 41 VZ. 209 Plakalı motosikletle çarparak 2 kardeşten ismail Bal’ın ölümüne, Umut Bal’ın ise yaralanmasına neden olan ve daha sonra olay yerinden kaçan  ticari minibüs sürücüsü, polisin çevredeki kameraları incelemeye almasının ardından tespit edildi.

Kaza yerinden kaçan minibüsün önce plakasını tespit eden polis, daha sonra aracın İzmit’te bir ekmek fırınına ait olduğunu belirledi.

Aracı kullanan şahsın aynı fırında çalışan Suriye uyruklu Muhammed N. olduğunu belirleyen polis, daha sonra şahsı Darıca’daki evinden dün akşam saatlerinde gözaltına aldı.

Polisteki ifadesinde, motosiklete çarptığını ve üzerindeki 2 k,şinin yere düştüğünü sandığını söyleyen Muhammed N.,  o sırada kalabalığı görünce korkup kaçtığını belirttiği öğrenildi Kaza sırasında kullandığı aracının altına alarak sürüklediği İsmail Bal’ı farketmediğini de sözlerine ekleyen Muhammed. N. çok korktuğunu ve bir kişinin ölümüne neden olduğunu öğrendiğinde oldukça üzüldüğünü ifade ettiği belirtildi.

Muhammed N. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilirken, kazada hayatını kaybeden İsmail Bal’ın cenazesi toprağa verilmek üzere bugün memleketi Giresun’a gönderildi.