Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karasu, bir koltukta 2 karpuz taşıyor

Uzun yıllardan bu yana Darıca Kaymakamlığı bünyesinde çalışan ve İlçe Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığını başarıyla sürdüren Hayrettin Karasu, Coronavirüs Salgını nedeniyle oluşturulan VEFA Sosyal Destek Grubunun koordinasyonunda da gösterdiği performansla takdir topluyor.

Karasu, bir koltukta 2 karpuz taşıyor
12 Mayıs 2020 - 08:31
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ın ekibinde başarılı isimler arasında yer alan Hayrettin Karasu, Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanı olarak İl Genelinde en başarılı idareci olarak gösteriliyor.
Şikayet dosyalarında yaptığı titiz araştırmalar sonrası  tüketicilerin haklı isteklerini yerine getirerek ayıplı veya kusurlu malların iyadesi konusunda  büyük başarı sağlayan Hayrettin Karasu, aynı zamanda Çayırova'daki tüketicilerin sorunlarına da bakıyor.
Tüm bunlarla birlikte, Coronavirüs Salgını nedeniyle ekonomik anlamda zor duruma düşen vatandaşların tespiti ile yardımlar konusunda da VEFA Sosyal Destek Grubunun organizasyonunu başarıyla sağlayan Hayrettin Karasu,  bir koltukta adeta 2 karpuz taşıyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 3 Yorum
  • Cemal Efe
    3 yıl önce
    Değerli başkanım, bizim için yaptığınız fedakarlıklar esirgenemez.
  • Bekir Okan
    3 yıl önce
    Kendisi Darıca'mız için bir velinimettir. Kendisi ve ailesi ile örnek bir vatandaştır. Gecesini gündüzüne katarak çalışmakta. Umarım Allah emeklerinin karşılığını hem bu dünyada hem öteki dünyada verir.
  • Ozgur tucuh
    3 yıl önce
    Allah daim etsin böyle yöneticiler çoğalsın