Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İyi Partili Kartal: "Halk buluşması mı, reklam çalışması mı?"

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, ‘Darıca yerel yönetimlerine açık mektup’ başlıklı yaptığı yazılı açıklamada, Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Halk Buluşması’nın içeriğine eleştirilerde bulunarak, “Sadece bir partinin ilçe başkanı davet edilmesi halk buluşması değil de reklam çalışmasına dönüyor” dedi.

İyi Partili Kartal: "Halk buluşması mı, reklam çalışması mı?"
12 Kasım 2023 - 13:20
İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Soner Kartal, yerel yönetimlere yüklendi. Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi’nin Nenehatun Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde gerçekleştirdiği Halk Buluşması’na yalnızca AK Parti Darıca İlçe Başkanı’nın davet edilmesine tepki gösteren Kartal, yazılı bir açıklama yayımladı:

DARICA YEREL YÖNETİMLERİNE AÇIK MEKTUP

Darıca Kaymakamlığı ve Darıca Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Nenehatun Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahallesi’nde gerçekleşen Halk Buluşması gayet güzel düşülmüş ve olması gereken bir çalışmadır. Fakat benim şöyle bir sorum olacak. Yerel yönetimdeki yetkililere yanınızda bulunan bir partiye mensup ilçe başkanı hangi sıfatla yer alıyor? Eğer ki siyasi ilçe başkanları da katılması gerekiyorsa Darıca’daki  bütün siyasi ilçe başkanları davet edilmelidir. Amaç halk buluşması altında vatandaşın taleplerini derdini dinlemekse, ilçedeki bütün siyasi partiler elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Fakat böyle bir davet gelmemesinden dolayı sadece bir partinin ilçe başkanı davet edilmesi halk buluşması değil de  reklam çalışmasına dönüyor. En büyük dileğim, Darıcalılar’ın hak ettiği değeri görmesi, halkımızın rahat, huzurlu, mutlu ve modern bir şehirde yaşaması, bütün ilçelere örnek olması ve sizden gururla övgüyle bahsedilmesidir.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum