Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İSU Darıca Şubesi, yeni yerine taşınıyor

Darıca Zincirlikuyu Mahallesi Asmalı Sokak’da 30-35 yıl önce Banker Kastelli tarafından yapılan ve uzun yıllar Belediye tarafından kullanılan, daha sonra ise İSU’ya devredilen hizmet binası için yıkım kararı alındı. Alınan yıkım kararıyla birlikte İSU Darıca Şubesi’de taşınma işlemlerine başladı.

İSU Darıca Şubesi, yeni yerine taşınıyor
01 Haziran 2020 - 11:51 - Güncelleme: 01 Haziran 2020 - 12:29
Darıca’nın ilçe statüsüne geçmesiyle birlikte bir süre Kaymakamlık olarak da hizmet veren İSU Darıca Şubesi Hizmet Binası, alınan yıkım kararı nedeniyle boşaltılmaya başlandı.
İSU ile birlikte Nüfus, SGK ve Mal Müdürlüğü’nün de hizmet verdiği binada, ilk olarak İSU Şube Müdürlüğü yeni yerine taşınma işlemlerine başladı.
Abdi İpekçi Mahallesi, Reşat Nuri Gültekin Caddesi, No:57/A (Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolu Üzeri) adresindeki binanın bodrum ile birlikte 3 katını da kiralayarak taşınmaya başlayan İSU Darıca Şube Müdürlüğü, önümüzdeki haftadan itibaren burada hizmet vermeye başlayacak.
Yıkım kararı alınmasının ardından boşaltılmaya başlanan binada halen hizmet veren Nüfus, SGK ve Mal Müdürlüğü’nün ise Bağlarbaşı Mahallesi Ali Arıcan  Caddesi üzerinde daha önceden Darıca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün kullandığı Merkez Cami yanındaki binaya taşınması düşünülüyor.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum