Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İdris Zengin'den büyük tepki; 'Yazıklar olsun'

Dilovası Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

İdris Zengin'den büyük tepki; 'Yazıklar olsun'
08 Aralık 2021 - 16:53 - Güncelleme: 10 Aralık 2021 - 14:02
Meclise başlarken Dilovası'na yapılan yatırımlardan bahseden Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e Saadet Partisi Meclis Üyesi Turan Tekgül "Şu anda bu kadar müjdeyi veriyorsunuz ama insanlar Dilovası'nda aç, halk ekmek kuyruğuna giriyor bunlarla ilgili ne yapabiliriz?" diye sordu. Tekgül'ün sorusuna eşcinsellerle ilgili konuşarak cevap veren Şayir kurduğu cümlelerle Meclis üyelerini şaşkına çevirdi. Şayir, insanların aç olduğundan bahseden Tekgül'e Kanada'ya giden öğrencileri örnek vererek şu sözlerle cevap verdi: "Sizle beraber milliyetçiyim diye geçinen İlçe başkanlarımıza da söylüyorum. Çocuklarınızı oraya gönderirken posterin altında fotoğraf çekiliyorsunuz. Gittiğiniz yerde ilgili parti kimse oraya üye yapıyorsunuz sonra sanal bir manşet yaptırıyorsunuz. Bakın arkadaşlar Dilovası'nda ne kadar gay varmış haberimiz yok ya. İrtica etmek için 'Biz gayiz bizim cinsel haklarımıza saldırı var, burada geçinemiyoruz' diyorlar ya." Şayir'in bu sözlerinden sonra canlı yayınlanan Dilovası Belediye Meclisi, belediyenin sayfasından silindi.

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI YILDIRIM'DAN ÖZÜR

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı yaptığı açıklamada "Bugünkü Meclis toplantımızda yaşanan tartışma sonucu belediye başkanımızın istem dışı ve gayri ihtiyari söylediği sözler kamuoyunda yanlış anlaşılmaya sebep olmuştur. Belediye başkanımızın istem dışı da olsa sarfettiği sözleri asla ve katiyen tasvip edemeyiz. Bu vesile ile asla tasvip etmediğimiz cümlelerden dolayı başta genç kardeşlerim olmak üzere tüm halkımızdan ve kamuoyundan özür diler, saygılar sunarım'' İfadelerini kullandı.

İDRİS ZENGİN'DEN TEPKİ GELDİ
Dilovası Belediyesi Aralık Ayı Meclisi'nde sarfedilen sözlerin ardından özellikle sosyal medya ağlarında birçok sporcu, genç ve aileler Başkan Şayir'e sarfettiği sözler nedeniyle tepki gösterdi. Darıca, Gebze, Çayırova ve Dilovası'nda da futbolculuk geçmişi olan bölgenin en önde gelen golcülerinden Darıcalı İdris Zengin'de bir paylaşım yaparak, "Dilovası Belediye başkanından Skandal bir söylem Dilovası gençlerine Gay dedi. Sana yazıklar olsun makam mevki geçicidir. Adamlık, dürüstlük ve delikanlılık herkese nasip olmaz.." ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum