Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

 Grand Şato Düğün Salonu'nda İsrail malları satılmayacak

İsrail’in Gazze’ye yönelik  uzun süre soykırım ve katliam saldırıları sonrasında insanlık dramına sessiz kalmayanların arasına Darıca’da faaliyet gösteren Grand Şato Düğün Salonu sahibi Ali Şen’de katıldı.

 Grand Şato Düğün Salonu'nda İsrail malları satılmayacak
31 Ekim 2023 - 19:15
Darıca  Fevzi Çakmak Mahallesi, İstasyon Caddesi No: 396 adresinde uzun yıllardan bu yana faaliyet gösteren Grand Şato Düğün Salonu sahibi Ali Şen İsrail'in Filistinlilere yaptığı zulmü sessiz kalamayanların arasına katılarak düğün salonlarında bundan böyle İsrail’e ait içeceklerin hiç birisini müşterilerine vermeyeceklerini kaydetti.
İşgalci İsrail’in başta ABD ile İngiltere olmak üzere arkasına aldığı küresel güçlerin de cesaretiyle Filistin ve Gazze’ye düzenlediği saldırıların ardı arkası kesilmezken, Ali Şen’de İsrail’de üretilen ya da lisans hakkı İsrail’de olan başta içecek grubu olmak üzere, doğrudan ya da dolaylı olarak İsrail ekonomisine ya da Yahudi milyarderlere katkı sağlayan tüm ürünleri boykot listesine eklediklerini söyledi. …

KADINLARI VE ÇOCUKLARI KATLEDİYORLAR, BU ZULME SESSİZ KALAMAYIZ

Aynı zamanda Darıca Karslılar Derneği Başkanı da olan  Grand Şato Düğün Salonu sahibi Ali Şen, İsrail'in dünyanın gözü önünde Gazze'ye saldırdığını, çocukları ve kadınları katlettiğini ifade ederek,  "Çocuklar,, kadınlar ve yaşlılar başta olmak üzere masum insanları öldürüyorlar. Adeta gözleri dönmüş, .bu zulme sessiz kalamayız" diye konuştu.
Ali Şen, bir insanlık trajedisiyle karşı karşıya olunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti: "İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor, bazı İsrailliler de seyir terasına çıkıyor, film izler gibi bombaları izleyip, alkış tutuyor. Bu vahşete tepkimizi koymalıyız diye düşündük. Katil İsrail'i ve arkasındaki küresel sermayeyi boykot ediyor, ürünlerini kullanmıyor, herkesi boykota davet ediyoruz. Gazze katliamından dolayı düğün salonumuzda ve derneğimizde başta içecekler olmak üzere, İsrail mallarını satmama kararı aldık. ’’ dedi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum