Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze'de vatandaşa yapay zeka ile hizmet sunulacak

Gebze Belediyesi’nde yapay zeka ile hizmet dönemi başladı. Gebze Belediyesi whatsApp hattı üzerinden dijital asistanı hizmetinin ardından şimdi de whatsApp ve web sayfası üzerinden gelen talepleri yapay zeka ile yönetmeye başladı.

Gebze'de vatandaşa yapay zeka ile hizmet sunulacak
25 Mart 2024 - 17:32
İnteraktif belediyecilik anlayışını dijital dünyadaki gelişmelere uyum sağlayarak güçlendirmeye devam eden Gebze Belediyesi whatsApp hattı üzerinden dijital asistanı hizmetinin ardından şimdi de whatsApp ve web sayfası üzerinden gelen talepleri yapay zeka ile yönetmeye başladı. Türkiye'de bir ilki gerçekleştirmiş olan Gebze Belediyesi, operatör yardımı olmadan vatandaşların başvurularının ilgili birimlere daha hızlı ve etkili bir şekilde iletilmesini sağlıyor.

ÇAĞIN GEREKLERİNE UYUM SAĞLIYOR

Bu uygulamayla iletişim ve hizmet süreçlerini daha verimli hale getirmeyi amaçlayan Gebze Belediyesi’nin 2020'de kurduğu iletişim yönetim sistemi ve merkezi; vatandaşların taleplerini hızlı ve etkin bir şekilde değerlendirip başvuru sahiplerini her aşamada bilgilendirmesiyle öne çıkıyor. Yapay zeka desteğiyle bu sürecin daha da hızlanması, vatandaş memnuniyetini artırıcı bir etki yaratıyor. Dijital dönüşüm sürecine katkı sağlayarak hizmet kalitesini ve erişilebilirliğini artırmasını sağlayan bu adımlarla daha inovatif ve çağa ayak uyduran Gebze Belediyesi her geçen gün hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum