Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gebze Belediyesi'nden Eray Şamdan kararı

Tokyo Olimpiyatlarında Gümüş madalya kazanan Gebzeli Milli Karatecimiz Eray Şamdan’ın adı yeni yapılan Kapalı Spor Salonuna verildi.

04 Ocak 2022 - 17:58 - Güncelleme: 04 Ocak 2022 - 18:54
Gebze Belediyesi yeni yılın ilk Meclis toplantısını gerçekleştirdi. Zinnur Büyükgöz başkanlığında, mecliste gündem görüşülerek kararadı. Toplantıda Gebze Meclisi, Olimpiyat Milli Karatecimiz Eray Şamdan'a yeni iddia ve adını Cumhuriyet Mahallesi'nde yapılan kapalı spor salonuna verdi. Tokyo Olimpiyatlarında Madalya alma Spor ilk Olimpiyat Madalyasını iade eden Gebzeli Millicumuz Eray Şamdan'a, adını kentte ki bir spore verme Başkan Zinnur Büyükgöz, Meclis seçimleriyle başvuruda bulundu.

BÜYÜKGÖZ; ERAY ŞAMDAN ÜLKEMİZİN GURURU
Olimpiyatlarda elde edilen başarıdan dolayı Eray Şamdan'ı kutlayarak çiçek takdim eden Başkan Büyükgöz, başarılarının devamını diledi. Eray Gebze ve Başkan'ın ailesinden gururu olduğunu dile getiren Şamdanini tebrik etti. Milli Sporcumuz Eray Şamdan da alınandan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eder, “Bu benim küçüklükten buyana hayalimdi. Adımın spor salonuna beni çok gururlandırdı. Nice başarılarını istemek ve kentimize kazandırmak istiyoruz.”diye konuştu.

OTO PAZARINA GİRİŞ 50 TL OLDU
Ocak ayı meclis komisyonları seçimleri. Buna göre 2022 yılı için Denetim Komisyonu üyeliği AK Parti'den Ahmet Hüseyinçelebi, Talip, Güler Şahin Gencay, Ayhan Yılmaz ve CHP'den Halil İbrahim Başçiftçi seçildi. Yakın bir zaman önce hizmete satışa ve ücretsiz hizmet veren Mevlana kapalıki Oto pazarının giriş ücreti parlamentoyla binek aracı 50 TL olmak üzere sınıfına göre ulaşıma bağlandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum