Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Furkan'ın ailesini ziyaret etti

İYİ Parti Grup Başkan vekili Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü geçtiğimiz günlerde intihar eden Furkan Celep'in evine taziye ziyaretinde bulundu.

Furkan'ın ailesini ziyaret etti
26 Eylül 2020 - 14:22

İYİ Parti Grup Başkan vekili Lütfü Türkkan ile İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü geçtiğimiz günlerde Sosyal Medya hesabında bıraktığı mektubun ardından Darıca'da kayalıklardan atlayarak intihar eden Furkan Celep'in evine taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette aileye başsağlığı dileklerini ileten İYİ Partili heyet, burada aile ile bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü şu ifadeleri kullandı; " Kocaeli Milletvekilimiz Grup Başkan vekilimiz Lütfü Türkkan ve Yönetim Kurulumuz ile geçtiğimiz günlerde intihar ederek hayatını kaybeden genç kardeşimiz Furkan Celep'in taziye evini ziyaret ederek ailesinin acılarını ortak olduk, merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet mekanı cennet yakınların başı sağ olsun. Aile, Furkan’ın herhangi bir psikolojik sıkıntısı olmadığını, kendisini geliştirmek için uğraşan, bunun için spor yapan, yabancı dil öğrenme gayreti içinde olan bir çocuk olduğundan bahsetti. Ailenin anlattığı ve bizlerinde gördüklerimizden dayanarak edindiğimiz intiba; ailenin herhangi bir geçim sıkıntısı da yok. Ailenin bizlere izaha çalıştığı bazı konular ise şöyle; Furkan’ın, YouTube’da yayınlanan intihar temalı videoları izlediğini, 4 yıl önce intihar eden Mehmet Pişkin’in intihar anını gösteren videoyu devamlı izlediğini, 5 Eylül’de İzmir’de intihar eden Melisa ile öldükten sonra, o hayattaymış gibi ona mesajlar yazdığını söylediler. İntihar temalı paylaşılan videoların altında gençleri intihara sürükleyen hergün yüzlerce yorumların güncellenerek yayınladığını farketmişler. İntihar odaları şeklinde sitelerin kurulduğundan bahsettiler. Biz, evladımızı yitirdik, ama bu siteleri takip eden, sırada intihar etmek için bekleyen çok Furkan var. Başka Furkanlar ölmesin, bu videolar ve bu siteler yasaklansın diyorlar. Bir çağrıları da televizyon kanallarına oldu: Gelin, biz bu konuları anlatalım, gençlerimizin nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunu ailelere duyurun, biz yitirdik, onlar evlatlarını yitirmesin diyorlar." 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum