Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ferhat Yılmaz: Darıca'yı Darıcalılarla beraber yöneteceğiz

Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan aday adayı Ferhat Yılmaz, aday gösterildiği takdirde projelerinin hazır olduğunu ve Darıca’yı Darıcalılarla beraber yöneteceklerini söyledi.

Ferhat Yılmaz: Darıca'yı Darıcalılarla beraber yöneteceğiz
21 Aralık 2023 - 16:32 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 16:39
Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan aday adayı Ferhat Yılmaz, bugün gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat ile görüştü. 

Yeniden Refah Partisi’nin her zaman sahada olduğunu ve Darıcalıların kendisine gösterdiği ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan aday adayı Ferhat Yılmaz, ‘’Yıllardır bu şehirde yaşayan, bu şehrin bir evladı olarak Darıca’ya hizmet etmek istiyorum. Genel Merkezimiz, nasip olursa aday gösterirse eğer, ekibimiz ve projelerimizle Darıca’yı yönetmeye talibiz. Darıca’nın belli başlı sorunları var. Bu sorunlara anında müdahale edip, marka ve vizyon projelerle Darıca’nın çehresini değiştirmek istiyoruz. Darıca’yı Darıcalılarla beraber yöneteceğiz. Darıca bir sahil şehri. Ama maalesef sahillerimizi iyi değerlendiremiyoruz. Turizm şehri olmamız gerekiyor. Darıca’mızın yüz ölçümü zaten belli. Ama vizyon projelerle, Darıca’yı sanat, spor ve turizm kenti yapabiliriz. Bu süreçte her zaman yanımızda olan aileme, dostlarımıza, partililerimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

FERHAT YILMAZ KİMDİR?
Sinop, Türkeli ilçesinde 1988 yılında dünyaya gelen Ferhat Yılmaz, İlk ve orta öğrenimini Türkeli ilçesinde, ortaöğretim öğrenimini Pendik’te özel bir okulda tamamladı. Evli ve 1 çocuk babası olan Ferhat Yılmaz, 2002 yılında Darıca’da özel sektörde iş hayatı başlangıcı, 2010 yılında STY Metal kaplama firmasını kurarak iş hayatına başladı. 2013 yılından bu yana Sty Metal, Sty İnşaat ve Sty Kompozit firmalarının yönetim kurulu başkanlığını yapan Yılmaz, 2010 yılından bu yana Darıca Türkeli Spor yönetim kurulu üyeliği, Darıca Sinoplular Derneği yöneticisi oldu. 2011 yılı içerisinde AK Parti Nenehatun mahalle teşkilatında görev alan Yılmaz, 2013 yılı KOSİDEF kuruculuğu ve yönetim kurulu üyeliği, 2014 yılı 30 Mart seçimleri ile birlikte Ak Parti Darıca Belediyesi meclis üyeliği görevini yürüttü. Ferhat Yılmaz ayrıca, 2018 yılı itibarı ile Sinop Konfederasyonu yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum