Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

'Esnafına sahip çık' yürüyüşü yaptılar

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) yönetimi, esnaf odası başkanları ve esnaf Hürriyet Caddesi'nde 'Esnafına sahip çık' pankartıyla yürüdüler.

'Esnafına sahip çık' yürüyüşü yaptılar
25 Kasım 2022 - 11:53
Pandemi döneminden bu yana bir çok sıkıntı ile mücadele eden esnafın Kocaeli'deki temsilcileri seslerini duyurmak için sahaya indi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Esnaf ve Sanatkar İşleri Şube Müdürlüğü ve KESOB işbirliğiyle yapılan programda vatandaşa seslenen esnaf ve esnaf odası temsilcileri 'Alışverişini yerel esnaftan yap, esnafına sahip çık' yazılı pankart eşliğinde İzmit Hürriyet Caddesi'nde Merkez Bankası tarafından başlayarak Anıt Park güzergahında yürüdü. Pankartın yanı sıra üzerinde 'Ekmeğini aldığın fırına, etini aldığın kasabına, sebze ve meyveni aldığın manava, yerel markete, mağaza ve esnafına sahip çık', 'Kimi zaman anahtarını teslim kimi zaman çocuğunu emanet ettiğin yerel esnafına sahip çık', 'Sokağınız aydınlık çünkü esnafınız açık! Güvenli sokak için esnafına sahip çık' yazılı broşürler de vatandaşa dağıtıldı.
Esnafın vatandaşa sesisini dıyurması için düzenlenen organizyona Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürü Abdül Samet Şengöz, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Esnaf ve Sanatkar İşleri Şube Müdürü Muhammet Hanefi Akbulut başta olmak üzere Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve KESOB Başkanı Kadir Durmuş, Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Bakkallar Büfeler ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Bayram Kütük, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Yavuz Doğar, Berberler Odası Başkanı Mustafa Bozkurt, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Ali Abbas Törün, Lokantacılar Odası Başkanı İlhan Haftacı, Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Pastacılar Odası Başkanı Fatih Aysel ve Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı İrfan Celep katıldı. Organizasyonda Hababam Sınıfı oyuncuları arasında yer alan Ahmet Arıman, Tuncay Akça ve Teoman Aylık da yer aldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum