Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diliskelesispor Sportif Direktörü Darıcalı Bedrettin Şimşek oldu

Şampiyon olarak tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige yükselen Diliskelesispor’da yeni sezon için ilk adımlar atılmaya başlandı. Diliskelesi Sportif Direktörlüğü'ne Darıcalı spor adamı Bedrettin Şimşek’i getirdi ve yeni sezon için futbol takımı ile ilgili tüm yetkiyi kendisine verdi.

Diliskelesispor Sportif Direktörü Darıcalı Bedrettin Şimşek oldu
27 Temmuz 2023 - 11:06
Şampiyon olarak tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lige yükselen Diliskelesispor’da yeni sezon için ilk adımlar atılmaya başlandı. 

Kulüp Başkanı Sinan Yaşar nezdinde toplanan yönetim kurulu yeni sezon için Sportif Direktörlük görevine geri de kalan sezonda Dilovası Belediye Spor ile BAL’a yükselme finali oynayan ve daha önce Diliskelesi Spor’da tüm liglerde şampiyonluk yaşamış olan (2.Amatör-1.Amatör-Süper Lig)  Darıcalı spor adamı Bedrettin Şimşek’i getirdi ve yeni sezon için futbol takımı ile ilgili tüm yetkiyi kendisine verdi.

Sportif Direktörlük görevine getirilen Bedrettin Şimşek'in Kulüp Başkanı Sinan Yaşar’ın direktifleri ile hemen işe koyulduğu ve çok yakın zamanda teknik kadro da dahil olmak üzere transferleri bir bir açıklaması bekleniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum