Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DHA Ekibi, Mengen'de toplandı

Demirören Haber Ajansı(DHA) Kocaeli Bölge Müdürlüğü kış toplantısını Bolu Mengen’de yaptı.

DHA Ekibi, Mengen'de toplandı
03 Aralık 2019 - 16:39

Anadolu’da haberciliğin temsilcilerinden olan Demirören Haber Ajansı’nın, aralarında gazetemiz genel yayın yönetmeni DHA Darıca Temsilcisi Erol Polat’ın da bulunduğu Kocaeli Bölge Müdürlüğü, kış toplantısını Bolu Mengen’de bulunan Çampınarı Doğa Evleri’nde gerçekleştirdi.

DHA Bolu Temsilcisi Murat Küçük ve Mengen ilçe temsilcisi Yurdaer Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya DHA Kocaeli Bölge Müdürü Mesut Çatak, Kocaeli Muhabiri Ergün Ayaz, Darıca Muhabiri Erol Polat, Sakarya Temsilcisi Güven Hasbaş, Zonguldak Temsilcisi Gürkay Gündoğan, Düzce Temsilcisi Tezcan Solmaz, Bartın Temsilcisi Ayhan Acar ve Karabük Temsilcisi Bülent Diktepe katıldı.

 

TOPLANTI MUHTEŞEM DOĞA MANZARALI TESİSTE YAPILDI

DHA Kocaeli Bölge Müdürlüğü muhabirlerinin Mengen’deki toplantısı Çampınarı Doğa Evleri Restaurantı’nda gerçekleştirilirken, doğayla iç içe olan Tesis 15 Bin m2 Çam ormanı içerisinde projelendirilmiş.  Kalabalık aileler için 5 tanesi dublexlerden oluşan toplam 10 adet ev otel konseptinde düşünülüp tamamı ahşap olarak tasarlanmış.

Çampınarı Doğa Evleri Restaurant , doğa ile iç içe en iyi ve en naif tatil fırsatı sunarken, tek katlı evler teraslı olup ortalama büyüklüğü 35 m² olarak tasarlanmış. Evlerin içerisinde çift kişilik bir yatak ve istenildiği  zaman konforlu bir yatağa dönüşebilen 1 adet kanepe bulunuyor. Evlerde komidin, gardrop,mini buzdolabı,tv  bulunmakta.

Merkezi ısıtma sistemine sahip evlerde duşa kabin, wc , saç kurutma makinası , havlu buklet grubu bulunurken,  24 saat sıcak su hizmeti veriliyor. Dublex evler, 60 m2 olup ,üst katlarında 2 adet tek kişilik yatak bulunuyor.

Sahipliğini aynı zamanda DHA Mengen Muhabiri olan Yurdaer Öztürk’ün yaptığı tesislerden faydalanmak isteyenlerin  0 553 762 71 50 - 0 374 356 37 00 numaralı telefonlardan rezervasyon yapabilecekleri belirtildi.