Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcaspor, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle start verdi

Darıca’nın sevilen ve sayılan iş insanı Lokman Demirtaş’ın başkanlığını yaptığı Darıcaspor, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle start verdi. Topbaşı yapan Darıcaspor’u ilk çalışmasında yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, amatörün daima yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Darıcaspor, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle start verdi
25 Ağustos 2022 - 12:20
Darıca’nın 1.Amatör Küme’deki temsilcisi Darıcaspor, önceki gün akşam topbaşı yaptı. Darıca’nın yenilenen modern Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi’nde gerçekleşen sezonun ilk antrenmanına Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıcaspor Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş, Ak Parti Darıca İlçe Başkan Yardımcısı Köksal Şakar, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Yener Tok, Darıca Erzurum Şenkayalılar Dernek Başkanı Ayhan Çıldız, KEDFE Kadın Kolları yöneticisi Hülya Yarar ve Darıcaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Darıcaspor’u yeni sezonun ilk antrenmanında yalnız bırakmayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, teknik heyet ve sporculara başarılar dileyerek takımla konuşma yaptı. Göreve geldiği günden bu yana gösteriş ve reklamdan uzak çalışarak tek gayesinin Darıca’ya hizmet olduğunun altını çizen Başkan Bıyık, Nenehatun Ahmet Çalık Spor Kompleksi’nde kulüplerin ve sporcuların rahatlığını düşündüklerini ve ortaya çıkan eserden mutluluk duyduklarını kaydetti. Başkan Bıyık, Darıca’daki amatör kulüplerinde forma giyen her oyuncunun bir gün Darıca G.B forması giymesini arzu ettiğini, ardından ise Türkiye’nin 4 büyük olarak bilinen kulüplerine transfer olarak hem Darıca’yı hem de ülkemizi gururla temsil edeceklerine inandığını ifade etti.

DEMİRTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş yaptığı açıklamada, “Uzun zaman sonra fiziki koşulları ile son derece modern ve sağlıklı bir tesiste antrenman yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Darıca’ya yakışan bu kompleksi hayata geçirerek hem spor kulüplerimizi, hem de Darıca’nın gençlerini mutlu eden Darıca Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a tüm spor camiasına adına teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün topbaşında bizi yalnız bırakmayan siyaset, iş ve stk temsilcisi tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Yeni sezonun takımımıza ve tüm kulüplerimize hayırlı olmasını temenni ediyor, sporcularımıza sakatlıktan, kaza beladan uzak bir sezon diliyorum” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 2 Yorum