Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca-Tuzla bağlantı yolu hakkında istişarelerde bulundular!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek, Darıca-Tuzla bağlantı yolu hakkında istişarelerde bulundu.

Darıca-Tuzla bağlantı yolu hakkında istişarelerde bulundular!
24 Aralık 2020 - 11:25
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek, Darıca-Tuzla bağlantı yolu ve iki ilçenin ortaklaşa yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirmek için çalışan Başkan Bıyık, Darıca-Tuzla bağlantı yolu için Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaretinde, “Nüfusu sürekli artan Darıca’mızda tüm ulaşım sorunlarını ele alıyoruz. Darıca’mızın çok önemli giriş̧ çıkış̧ yollarından biri olacak Tuzla - Bayramoğlu bağlantı yolu ve iki ilçenin ortaklaşa yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

TRAFİK YÜKÜ AZALACAK
Bağlantı yolunun Darıca’nın trafik yükünü büyük ölçüde azaltacağını söyleyen Başkan Bıyık, “Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Aşıroğlu Caddesi ve İstasyon Caddesindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacak. Darıca-Tuzla bağlantı yoluyla Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız E-5’e çıkmadan Tuzla’ya ulaşabilsin istiyoruz. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Darıca’nın marka değerini daha da arttıracağız” diye konuştu.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a ziyareti için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Bayramoğlu ile sahil bağlantısını sağlayarak Tuzla’ya ulaşım alternatiflerini çeşitlendiriyoruz. Tuzla Marina ile Bayramoğlu arasında ulaşım aksımıza sahilden 1.5 km uzunluğunda yeni bir yol kazandıracağız. Bağlantı yolu hakkında istişarede bulunmak için komşu ilçemiz Darıca’nın kıymetli belediye başkanı Sn. Muzaffer Bıyık Beyefendi’yi ağırladık. Başkanımıza hoş sohbeti ve nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Samet / ÇEVİK
    3 yıl önce
    harika bir proje balyonoz koyundaki sahilden tuzlaya giden bir bisiklet yolununda olması projeyi dahada harika yapar.