Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Türkeli'den harika galibiyet! 5-0

Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Darıca Türkelispor, 21.hafta maçında Nenehatun Stadı’nda konuk ettiği Yeniyalı Barbarosspor’u 5-0 yenerek puanını 50’ye yükseltti.

Darıca Türkeli'den harika galibiyet! 5-0
28 Ocak 2024 - 13:32 - Güncelleme: 28 Ocak 2024 - 13:40
Körfez temsilcisi, birçok futbolcusun rakımdan ayrılması sebebiyle sahaya 10 kişi çıkarken, yedek kulübesinde oyuncu bulundurmadı. Sıkıntılı rakibi karşısında 22 ve 30.dakikada Taner’in golleriyle 2-0 öne geçen Levent Tunç’un talebeleri, 33’te Muhammed ve 36’da Serdar golleriyle soyunma odasına 4-0 önde gitti. İkinci yarıda Anılcan’ın golüyle skoru belirleyen Türkelispor, sahadan 5-0 galip ayrıldı ve normal sezonun bitimine 3 hafta kala zirve ile arasındaki 4 puanlık farkı korudu.
Öte yandan Darıca Türkelispor’u soğuk havaya rağmen siyaset ve spor camiası da yalnız bırakmadı. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Başkanı Fatih Mehmet Çakır ve Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, Darıca temsilcisine destek verdi. Kulüp Başkanı Ferhat Yılmaz, Yeniden Refah ailesini konuk ederek kulüp çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yılmaz, kendilerini yalnız bırakmayan Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Teşkilatı ve belediye başkan adayı Fatma Kurtuluş’a teşekkür etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum