Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın bağımsız belediye başkan adayı Kadir Gedikli: Darıca'yı Darıcalılarla beraber yönetmek istiyoruz!

Darıca’dan Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Kadir Gedikli, bugün yerel basını ile bir araya geldi. Kendisine ait Gürcükapı Kafe’de gazetecilerle buluşan Gedikli, neden bağımsız belediye başkan adayı olduğunu projeleriyle beraber açıkladı.

Darıca'nın bağımsız belediye başkan adayı Kadir Gedikli: Darıca'yı Darıcalılarla beraber yönetmek istiyoruz!
18 Ocak 2024 - 14:21 - Güncelleme: 18 Ocak 2024 - 14:25
Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, bugün gazetecilerle buluştu. Gedikli’ye kendisi ile beraber siyaset yapan bağımsız meclis üyesi adayları Sinem Tozun ve Ercan Topaloğlu da eşlik etti. 

DARICA İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇOK ÖNEMLİ
Darıca’nın sorunlarını bildiklerini ve projeleriyle beraber yola çıktıklarını ifade eden Darıca Bağımsız Belediye Başkan adayı Kadir Gedikli, ‘’Darıca’nın tüm problemlerini tespit ederek yola çıktık. Darıca’nın en büyük sorunu kentsel dönüşüm. Darıca olarak fay hattındayız ancak en küçük bir çalışma yok. İvedilikle ekip kurup tüm eski binaları yıkacağız. Tüm çocuk parklarının altına sığınak kuracağız. Olası depremde, halkın sığınma yeri olacak. Tüm evlere deprem çantası dağıtacağız.  Tüm derneklere, STK’lara AFAD işbirliğiyle, eğitim vereceğiz. Ekiplerini kurmalarını isteyeceğiz’’ dedi.

DARICA’YI DARICALILARLA BERABER YÖNETECEĞİZ
Neden bağımsız aday olduğunu açıklayan Kadir Gedikli şunları kaydetti: “ Diğer tüm başkan adayları bir partiye bağlı olarak seçime giriyor. Biz doğrudan milletin hizmetine girmek istidadı ile buradayız. Artık ayrışmak değil birleşmek niyetinde olduğumuz için bağımsız bir aday olarak seçime girdik. Dünya beşten nasıl büyükse Darıca’da ikiden üçten büyüktür. Biz Darıca’yı herhangi bir kademeye bağlı olmadan öncelikli Darıca’mızın muhtarları ve beraberinde Darıcalılar’la birlikte yöneteceğiz. Belediyede birinin işi olduğunda bir tanıdık aramak zorunda kalmayacak. Belediye zaten onların misafirhanesi gibi olacak. Bağımsız Darıca hayalimiz için bağımsız yarınlar için hakkaniyetli, adil bir hizmet anlayışı için biz varız. Her çıktığımız platformda şunu söyledik. İdeolojik davranmıyor; dil, din, ırk üzerinden insanları asla ayırmıyoruz. Alevi, Kürt’ü, Laz’ı, Çerkez’i… vatan haini olmadığı sürece herkese kapımız açık. Her yere gitmeye özen gösteriyoruz. Kandil günü önce cemevi, sonra camiye gittim. Ülkücü kökenden, sağ kesimden geldim. Kapımız herkese açık. Belediye başkanı seçildiğimde de bu durum devam edecek’’ dedi.

GENÇLER BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Gençlerle beraber bir yol yürüdüklerini de belirten Gedikli ‘’Gençler benim olmazsa olmazım. Nenehatun Mahallesi’ndeki işyerimde gençlerin Kadir abisi olduk. Herkesin derdine ortak olmaya çalıştık. Gençlerin babaları arayıp, ‘Kimsenin yanına gitmesinler, senin yanına gelsinler’ demeye başladı. Gençlere de alakalı çok iyi projelerim var’’ açıklamasında bulundu.
 
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ BU ŞEHRİN SEMBOLÜ
Darıca Gençlerbirliği’nin Darıca’nın en büyük marka ve sembollerinden biri olduğuna da dikkat çeken Gedikli, ‘’Darıca Gençlerbirliği’ne belediye el atmalı. Şahısta olmamalı, şirketleşmemeli. Darıca’nın sembolü. Üst liglerde yer alıp ilçenin takımını tanıtmalı. Yine kulübü satıyorlarmış. Satan satana ama maalesef ciddi bir el atan yok. Seçilirsek eğer Darıca Gençlerbirliği’ni tekrar eski günlerine döndüreceğiz’’ dedi.

KADİR GEDİKLİ KİMDİR? 
1981 yılında beş çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olarak Erzurum’da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı.  İETT’de Denetim Amirliği görevini halen yürütüyor. Emlak ve otomotiv ve gıda sektörlerinde yaptığı yatırımların yanı sıra Darıca Yenimahalle’de kafe restoran işletmeciliği yapmaya başladı.
Erzurum’daki bir yerleşim yerinden esinlenerek ismini verdiği Nenehatun Mahallesi’nde Gürcü Kapı Çay Evi ve Yenimahalle Darıca sahilinde Gürcükapı Kafe ve Gürcükapı Davet” firmalarının işletmeciliğini yapıyor. 
Türkiye Erzurumsporlular Derneği kurucu üyesi. Darıca Aziziye Toprakkale Köyü Derneği Başkan Yardımcısı. Evli üç kız çocuğu babası.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum