Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği sahaya iniyor!

TFF'nin aldığı liglerin oynanması kararının ardından Darıca Gençlerbirliği'nde olağanüstü bir toplantı gerçekleştirildi. Açıklamaya göre Darıca Gençlerbirliği 8 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da kulüp tesislerinde resmen kampa başlayacak.

Darıca Gençlerbirliği sahaya iniyor!
06 Mayıs 2020 - 22:44 - Güncelleme: 06 Mayıs 2020 - 23:03

Kararın alınmasının hemen ardından Darıca Gençlerbirliği tesislerine çıkarma yapan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, tesiste kalmayıp evlerinde kalan futbolcular ile video konferans yoluyla toplanma sürecinin işleyişi hakkında fikir alışverişinde bulundular.
12-13-14 Haziran'da başlayacak olan ligler öncesi Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Teknik Direktör Selahattin Dervent ve teknik heyeti ile de buluştu. Süreç hakkında bir toplantı yapan Darıca G.B heyeti toplantı bitiminin ardından iftar yaptılar.
Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, ''Biz zaten ne karar alınırsa alınsın, hep tedbirliydik. Şimdi ilk etapta şehir dışında evlerinde olan futbolcularımızı tesislere getirerek 8 Mayıs Cuma günü saat 10.00'da kamp ortamını en sağlıklı bir şekilde başlatacağız'' dedi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum