Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği ailesi buluştu!

Darıca Gençlerbirliği'nin yeni başkanı Serdar Acarhoroz, farklı işler yapmaya devam ediyor. Sarı-Yeşilli temsilcimizin hisselerini satın aldıktan sonra borçların büyük bir kısmını ödeyen ve devre arası transfer döneminde de kadroyu güçlendiren Başkan Acarhoroz, bu sefer de Darıca Gençlerbirliği altyapılarında forma giyen genç futbolcularla ve aileleriyle kulüp tesislerinde düzenlenen bir yemekte buluştu. 

Darıca Gençlerbirliği ailesi buluştu!
19 Ocak 2023 - 11:51 - Güncelleme: 23 Ocak 2023 - 11:05
Yemeğe Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz'un yanı sıra Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Darıca Gençlerbirliği Asbaşkanı Aşkın Aydın, Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ender Alkan ve ekibi, Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği Başkanı Hasan Zengin, Çınaraltı Tribün Lideri Orhan Atik, Darıca Gençlerbirliği altyapılarında forma giyen genç futbolcularla ve aileleri katıldı.

Alt yapıya büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Acarhoroz, Darıca’nın çocuklarının Darıca Gençlerbirliği için büyük şans olduğunu dile getirdi. Altyapının sorunlarını bildiğini ve bu sorunları en kısa sürede çözeceklerini belirten Darıca Gençlerbirliği Başkanı Serdar Acarhoroz, ilk olarak malzeme eksikliklerini tamamlayacaklarını, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi ortaklığında Darıca Millet Bahçesi'ne sadece Darıca Gençlerbirliği altyapılarının kullanabileceği bir tesis yapılacağını da müjdeledi. Başkan Acarhoroz ayrıca Darıca'da bir arsa aradıklarını ve bu arsaya halı sahalarda yaparak, bu sahalarında altyapıların emrinde olacağını belirtti. Yemeğe katılan tüm ailelere teşekkür eden Başkan Acarhoroz, ''Biz Darıca ailesiyiz. Bu aileyi en güçlü kılan şey birlik ve beraberliğimiz olacak. Çocuklarınız benim de çocuklarım'' diyerek aileleri çok mutlu etti. 

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı açıklamada, spor kenti olmaya aday Darıca’da spor adına yapılan her olumlu hamlenin yanında ve destekçisi olacaklarını belirterek, Darıca Gençlerbirliği'ni önemsediklerinin ve değer verdiklerinin altını bir kez daha çizdi. Başkan Bıyık ayrıca Darıca Gençlerbirliği'ne artık daha fazla maddi ve manevi destek vereceklerini belirterek, Sarı-Yeşilli ekibimizin Darıca'nın en büyük markası olduğunu açıkladı.

Son olarak konuşan Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ise, daima Darıca Gençlerbirliği'nin yanlarında olduklarını ifade ederek, Başkan Serdar Acarhoroz ve ekibinin harika işler başardığını ve Darıca halkı olarak, ekibimize tam destek vermenin tam zamanı olduğuna dikkat çekti. 

Program toplu aile fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

















 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları