Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gebze Afyonlular Derneği'nde başkan yeniden Cafer Üstü oldu

Darıca Gebze Afyonlular Derneği’nin 15.Genel Kurulu, Darıca'da bulunan dernek lokalinde yapıldı. Yeniden başkanlık görevine seçilen Cafer Üstü kongreye katılan tüm herkese teşekkür etti.

Darıca Gebze Afyonlular Derneği'nde başkan yeniden Cafer Üstü oldu
30 Ocak 2024 - 10:32
Kongreye Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti İlçe Başkanı Köksal Şakar ve Yönetimi, CHP Darıca Belediyesi Başkan Adayı Saide Arslan Çalışkan, CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ve Yönetimi, Yeniden Refah Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Fatma Kurtuluş, YRP Darıca İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetimi, Madef Federasyon Başkanı Ömür Gülseven ve Yönetimi, Dadef Federasyon Başkanı Mesut Koca ve Yönetimi, Darıca Mahalle Muhtarları ve Muhtar Adayları, Dernek Başkanları, kongreye katılım sağladılar.
Darıca Gebze Afyonlular Derneği kongresinde yeniden başkan seçilen Cafer Üstü yaptığı açıklamada ‘’Darıca Gebze Afyonlular Derneğimizin 15.Genel Kurulunda bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum. Dernekler, memleketlerinin gelenek ve göreneklerini yaşatan, yardıma muhtaç kişilere yardım eden bir sivil toplum kuruluşudur. Bizlerde hemşerilerimize her türlü konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kongremizin Hayırlı Uğurlu olması dileklerimle tekrar bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma minnettarım. Bizler Birlikte Güçlüyüz" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum