Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final velilerle online toplantı yaptı

Darıca Final Eğitim Kurumları Yönetimi ve öğretmenleri, dün, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin velileri ile online olarak yapılan ve 10 saat süren toplantıların değerlendirilmesi için bir araya geldi

Darıca Final velilerle online toplantı yaptı
06 Nisan 2020 - 23:15

Darıca final Okulları Yönetimi ve öğretmenleri, dün anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrenci velilerinin online olarak katıldığı toplantı yaptı.

Toplantıda velilerle birebir görüş alışverişinde bulunulurken, sorular, ilgili eğitmenlerce cevaplandırıldı. 

Darıca Final Eğitim Kurumları genelinde eğitim gören tüm öğrenci velilerine yönelik yapılan online toplantıya yoğun katılım olurken, ayrı ayrı yapılan ve toplam 10 saat süren toplantı hakkında okul idarecileri velilerden gelen istek ve önerileri değerlendirmek için bir araya geldi.

Tüm toplantılara Darıca Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Murat Kaya başkanlık yaparken, Sınıf öğretmenleri, Rehber Öğretmenleri, Bilişim Öğretmenleri ve İlgili bölüm müdürleri de katılım sağladılar.

 

ÖĞRENCİLERLE DE TOPLANTI YAPMA KARARI ALINDI

Aralıksız olarak her gün süren öğrencilere yönelik online ders konusunda yeni kararlar alan okul yönetimi bu defa da zoom programı üzerinden öğrencilerle de sınıf sınıf toplantı yapma kararı aldı.

Lisede saat 16.00’dan sonra programa her gün 2 ders saati daha eklenmesi kararı alınırken Programı Lise Müdürü Şevket Ababay’ın önerisi ile Yönetim Kurulu Üyesi ve eğitimci Ceyda Ramazanoğlu’nun planlamasına karar verildi.

Diğer yandan,ortaokuldaki beceri dersleri için bir sonraki haftaya ek dersler olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, her yeni güne yeni projelerle devam edileceği bildirildi.