Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazetemiz, İstanbul sınırındaydı

GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL HABER - Corona virüsle mücadele kapsamında yayınlanan genelgeyle önceki gün giriş-çıkışlara kapatılan büyükşehirler arasında bulunan Kocaeli’ne giriş-çıkışlarda seyahat izin belgesi olmayan araç sürücüleri için polis, sıkı tedbirler uygulamaya devam ediyor.

Gazetemiz, İstanbul sınırındaydı
06 Nisan 2020 - 22:22


Koronavirüs tedbirleri kapsamında 31 şehrin araç giriş çıkışına kapatılmasının ardından Kocaeli’den İstanbul'a  giriş ve çıkış yapmak isteyen özel araçlar geri çevriliyor.Seyahat izin belgesi olan kişilere geçiş izni verilirken,  D-100 Karayolu, Kocaeli İl sınırında yer alan Tuzla mevkiinde de polis, denetimlerini  sürdürüyor. Polisin yaptığı sıkı kontroller nedeniyle araç trafiğinde de yoğunluk devam ediyor.

Coronavirüs nedeniyle, İçişleri Bakanlığının genelgesinde yer alan istisnai durumlar dışında şehre girmek isteyen araçlara izin verilmiyor, şehirden çıkmak isteyen sürücüler ise geri çevriliyor. 

Kocaeli’den İstanbul’a giriş ve çıkışlarda sürücüler, Çayırova ve Tuzla sınırında sıkı şekilde kontrol altına alınırken, ticari taşımacılık yapan TIR ve kamyonların ise giriş ve çıkışlarına izin verildi. 

Kocaeli’ne ve İstanbul’a giriş -çıkış yapmak isteyen sürücüler Çayırov İlçesi’nden itibaren yan yollara yönlendirilirken, seyahat izin belgesi olan vatandaşlar buradaki kontrollerin ardından D- 100 Karayolu üzerinden giriş - çıkış yapmalarına izin veriliyor.

Polisin yaptığı kontroller sırasında sağlık memurları da seyahat eden araç içerisindeki vatandaşların ateşini kontrol ederken, her hangi bir vakaya karşın bir ambulans da hazırda bekletiliyor.