Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Mayıs ayı meclisi gergin geçti

Darıca Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan meclis Ak Partili ve CHP'li  meclis üyeleri arasında çıkan tartışmalardan dolayı zaman zaman  gergin anlar yaşandı.

Darıca'da Mayıs ayı meclisi gergin geçti
02 Mayıs 2023 - 17:07 - Güncelleme: 03 Mayıs 2023 - 11:43
Darıca Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Muzaffer Bıyık başkanlığında toplanan Darıca Belediyesi meclisinde önemli kararlar alındı.

Gündeme geçmeden önce yapımına başlanan yeni Darıca Hükümet Konağı projesiyle alakalı bilgiler veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ''Burası ile alakalı sosyal medyada kirli bilgiler var. Biz bu proje alanındaki hiç bir ağacı kesmedik ve kesmeyeceğiz de. Böyle kirli bilgileri yayan insanlar neden söylüyorlar bunu anlamıyorum'' dedi. Darıca Belediyesi Sosyal Tesisleri'ndeki menü fiyatlarının da güncelleneceğini ifade eden Başkan Bıyık, ''Keşke elimizde olsa da hiç fiyat güncellemesek. Ancak her zaman söylediğim gibi tesislere gelen hemşerilerim ve tüm Darıcalılar bilsin ki buraya gelen para sadece giderleri karşılıyor'' dedi.

Gündem sonrası ise Darıca kamuoyuna Termal Grup arsasıyla alakalı bilgiler veren Başkan Bıyık, ''Tüm Darıca halkı bilsin biz yanlış bir şey yapmayız. Geçtiğimiz gün bir basın toplantısı yaparak tüm gerçekleri açıkladık. Bizim abdestimizden hiç şüphemiz yok. Bu projede Darıca'ya yeni arsalar kazandırdık ve herşeyi Darıca halkının yararı için yaptık'' dedi.

CHP Darıca Belediyesi Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak ise yaptığı açıklamada ''Bu arsa çok komik bir paraya verilmiştir. Biz de bu işin içerisindeyiz. Keşke bizi de komisyona alsaydınız. Biz fiyat araştırması yaptık. Eğer bu arsa bu fiyata veriliyorsa, söz veriyorum bu arsayı ben almak istiyorum. Bu konuyla alakalı hukuki süreci başlattık. Konuyu tüm kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz'' dedi. Konuşmalar bittikten sonra Ak Parti ve CHP'li meclis üyeleri arasında yoğun bir tartışma yaşandı. 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum