Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da kuyumcu kuryesini soydular

Kuyumcu kuryeliği yaptığı öğrenilen bir kişi, içerisinde altın dolu bir çanta olan otomobilini Darıca'da sokağa park etti. Bir süre sonra kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişiler,  arka camını kırdıkları otomobil içerisindeki altın dolu çantayla birlikte kayıplara karıştı.

Darıca'da kuyumcu kuryesini soydular
22 Temmuz 2020 - 19:44 - Güncelleme: 24 Temmuz 2020 - 15:54
Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Ali Arıcan Caddesi, Büyükercan Sokak'ta içerisinde altınların olduğu çantayla birlikte  41 VH. 278 plakalı otomobili park ederek uzaklaşan Ensar E. isimli kurye, bir süre sonra aracının yanına geldiğinde arka camının kırılmış olduğunu fark etti. İçerisinde altınların olduğu çantanın da çalındığını gören Ensar E., polise haber verdi. Polis, olay yerinde incelediği otomobili daha sonra bulunduğu yerden kaldırırken, ifadesi alınmak üzere karakola götürülen kuyumcu kuryesi Ensar E., çanta içerisinde 300 Bin TL değerinde altın olduğunu söylediği öğrenildi.
Polis, otomobilin camını kırarak 300 Bin TL değerindeki altınlarla kayıplara karışan kişi ya da kişileri yakalamk için çalışma başlattı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum