Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da korkutan yangın! Çöp ev yandı!

Darıca'da yaşlı bir adamın çöp ev olarak kullandığı 2 katlı binada dün gece bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Hurda kağıt ve yanıcı malzemelerin depolandığı ev, için için yanarken itfaiye ekipleri söndürme çalışmalarında zorluk yaşadı

16 Ocak 2022 - 04:12 - Güncelleme: 16 Ocak 2022 - 11:38
Bağlarbaşı Mahallesi, Nedim Sokak üzerinde dün gece saat 01.00 sıralarında çöp ev olarak kullanılan 2 katlı binada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürülebildi.
Aynı sokak üzerinde başka bir binada yaşadığı belirtilen yaşlı bir adama ait bahçe içerisindeki 2 katlı evdeki yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, itfaiye ekipleri evin içerisinde alev alan depolanmış haldeki hurda kağıt ve yanıcı malzemeleri söndürmekte zorlandı.
Mahalle sakinleri, aynı sokaktaki başka bir binada yaşayan yaşlı bir adamın dışarıdan topladığı kullanılmayan hurda kağıt ve eşyaları sürekli olarak  taşıyarak depoladığını ifade ederken, yanan 2 katlı binada uzun zamandan bu yana kimsenin yaşamadığını belirttiler. 
Söndürme çalışmalarının ardından çöp evin içini kontrol eden itfaiye ekipleri, her hangi bir kimseye rastlamazken rapor tutarak olay yerinden ayrıldı. Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum