Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da inşaat alanında göçük oldu! Toprağın altından kurtarılan 1 işçi yaralandı

Bayramoğlu Mahallesi’nde bir sitede bulunan tripleks bir villanın inşaat tadilatı çalışması sırasında bina duvarının kenarında açılan drenaj kazısı sırasında bir kişi toprağın altında kaldı. AFAD, UMKE, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri toprağın altında kalan Ekrem Bayraktar’ı başarılı bir şekilde kurtardı.

Darıca'da inşaat alanında göçük oldu! Toprağın altından kurtarılan 1 işçi yaralandı
01 Aralık 2023 - 12:17 - Güncelleme: 02 Aralık 2023 - 11:59
Olay bugün sabah saatlerinde yaşandı. Bayramoğlu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Batuhan Sokak’ta bir site içerisindeki tripleks bir villanın inşaat tadilatı çalışması sırasında bina duvarının kenarında açılan drenaj kazısı sırasında Ekrem Bayraktar (64) isimli çalışan toprağın altında kaldı.
Olay yerine gelen AFAD, UMKE, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 112 Acil Servis ekipleri drenaj kazısı sırasında toprağın altında kalan Ekrem Bayraktar’ı kurtarmak için seferber oldu. 
AFAD, UMKE, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 Acil Servis ekipleri, uzun dakikalar boyunca çalışmalar yaparak Ekrem Bayraktar’ı toprağın altından çıkardı.
Yaralı bir şekilde kurtarılan Ekrem Bayraktar, ambulansla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Bayraktar’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum