Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 41 yıl sonra gelen duygu dolu buluşma!

1981 - 1982 Eğitim ve Öğretim yılı Darıca Kazım Karabekir İlkokulu (eski adıyla Çiftlikaltı İlkokulu) mezunları geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir programla ilkokul öğretmenleri Muzaffer Zavotçu ile buluştu. 

Darıca'da 41 yıl sonra gelen duygu dolu buluşma!
12 Haziran 2023 - 15:26 - Güncelleme: 14 Haziran 2023 - 10:38
Darıca'da geçtiğimiz günlerde yüzleri tebessüm ettiren bir program gerçekleşti.  1981 - 1982 Eğitim ve Öğretim yılı Darıca Kazım Karabekir İlkokulu (eski adıyla Çiftlikaltı İlkokulu) mezunları geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir programla ilkokul öğretmenleri Muzaffer Zavotçu ile buluştu. 

Uzun yıllar sonra öğretmenleri 68 yaşındaki Muzaffer Zavotçu ile buluşan 1981 - 1982 Eğitim ve Öğretim yılı Darıca Kazım Karabekir İlkokulu öğrencileri duygu dolu anlar yaşadılar. 

Organizasyonu düzenleyen Birsel Can Yılmaz ve Uğur Demirci, 1981 - 1982 Eğitim ve Öğretim yılında okuyan arkadaşlarını bulduktan sonra öğretmenleri Muzaffer Zavotçu ile Darıca Balıkçısı'nda buluştular. Türküler ve eski fotoğraflardan oluşan slayt gösterileri ile eşliğinde yemek yiyen öğrenciler, birbirleriyle ve öğretmenleri ile hasret giderdiler.

Organizasyonu düzenleyenlerden biri olan Birsel Can Yılmaz yaptığı açıklamada ''Yaşadığımız ve hiç unutamayacağımız güzel anılarımızdan bir gün geçirdik. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, bu güzel anları bize yaşattıkları için. Öğretmenimize bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum'' dedi.






 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum