Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DAKURT çalışmalarına hızlı başladı

Darıca Avcılık Ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Üyeleri,  Darıca Avcıları Arama ve Kurtarma (DAKURT) çalışmalarına başladı.

DAKURT çalışmalarına hızlı başladı
01 Haziran 2022 - 09:41
AFAD Gönüllüsü Üyelerle beraber Gönüllülük Sistemini Tanıtmak ve Yaşanabilicek Bir Afet Durumunda Bilinçli Bir Toplum Olabilmek için açılan standa AFAD Kocaeli Eğitim Şube Müdürü Selim Biçer ve AFAD KOCAELİ İyileştirme Şube Müdürü Adem Süer de katıldı.
Darıca Avcılık Ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve DAKURT Başkanı Yasin Özbek yaptığı açıklamada ''Darıca Avcılık Ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Öncelikle Darıcamız İçin Önemli Bir STK Olarak Devletimiz ve Milletimiz İçin Her Konuda Faaliyet Göstermeyi İlke Edinmiş Bir Dernek Böylesi Önemli Konularda Hassasiyet Gösteren Üyelerimizden Almış Olduğumuz Destek Ve Çalışma Azmi İle Kamu Yararınada Hizmet Etmeye Gönül Verdik Tabiki Biz Bir Avcılık Ve Atıcılık Spor Kulübü Derneğiyiz Bu Konulardada Faaliyetlerimiz Devam Ediyor Allah'ın İzniyle Darıcamızı Her Alanda Temsil Etmek İçin Bir STK nın Yapması Gereken Asıl Sorumluluklarında Bilincinde Çalışmalarımıza Devam Ediyoruz. Avcı Dernekleri Devletimizin Aslında En Temiz Vatandaşlarının Oluşturduğu Sivil Toplum Kuruluşlarıdır. 
Türk Avcısının Devletine Vergi Borcu Olmaz, Türk Avcısının Sabıkası Yoktur, Türk Acısı Ruhsatlı Kanuna Uygun Ateşli Silah Kullanır, Türk Avcısının Ruhsal veya Bedensel Sağlık Problemi Yoktur. Darıca Avcılık ve Atıcılık İhtisas Spor Kulübü Derneği Olarak Örnek Alınacak Çalışmalarımız İle Sadece Darıcamızın,  Kocaelimizin Değil Ülkemiz Genelinde Yapmış Olduğumuz Çalışmalar ve Ziyaretler İle Takdir Toplamaktadır Sorumluluklarımızın Agır Olduğunun Bilincindeyiz #BirlikteDahaGüçlüyüz Sloganımız la Şehrimiz Darıca İlimiz Kocaeli Olmak Üzere Yakın Süre İçinde Çok Daha Büyük Ses Getirecek Projelerimizi Kamu Oyuyla Paylaşacağız Saygılarımızla.'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum