Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiler: Biz il olmayı hak ediyoruz!

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, partisinin Cumhuriyet Bayramı kutlamasında yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetin 100’üncü yılında il sayısı 100’e çıkacaksa öncelik Gebze olmalı diyoruz” dedi.

Çiler: Biz il olmayı hak ediyoruz!
31 Ekim 2023 - 09:59
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, partisinin tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl kutlamasında konuştu. Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Çayırova İlçe Başkanı Binalı Eniş ve Dilovası İlçe Başkanı Servet Turan’ın katıldığı kutlamada konuşan Çiler, Gebze’nin il olması konusunda isteğini yineledi.

“BİR DİLEK TUT DESELER GEBZE’NİN İL OLMASINI İSTERİM”
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, “Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlarken bir dilek tut deseler Gebze’nin il olmasını dilerim. Ben olduğu gibi görünen ve göründüğü gibi konuşan biriyim. Ben Gebze’nin büyükşehir statüsünde il olması için Ankara’ya gittim. Bu desteği sizden hep istedim, istemeye de devam edeceğim” diye konuştu. Nail Çiler halkın desteğinin kendilerine yeteceğini ifade ederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Birileri buranın il olmasına ne gerek var der ama halkın desteği bu kapak onlara olsun. Halkın desteği bize yeter. Biz il olmayı hak ediyoruz. Kocaeli’den ayrı değiliz ama Cumhuriyetin 100. yılında il sayısı 100’e çıkacaksa öncelik Gebze olmalı diyoruz. Buda bizim doğal hakkımız, biz kendi kaynaklarımızı kendimiz yaratabiliriz.” 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum