Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'liler, Darıcalılarla içiçe!

Bölgemizde olduğunda cenaze ve düğünleri kaçırmayan, her fırsatta vatandaş ziyaretleri yapan CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal kaplan ile birlikte, Akçay ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Öğüt ve Kaplan’a, Darıca CHP ilçe Başkanı Selman Kösali, ilçe sekreteri Yakup Törk, Yönetim kurulu üyeleri Servet Yalçın ve Cengiz Altun eşlik etti.

CHP'liler, Darıcalılarla içiçe!
15 Ekim 2012 - 09:14
 Bölgemizde olduğunda cenaze ve düğünleri kaçırmayan, her fırsatta vatandaş ziyaretleri yapan CHP Ardahan milletvekili  Ensar Öğüt, Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal kaplan ile birlikte, Akçay ailesine taziye ziyaretinde bulundu.Öğüt ve Kaplan’a, Darıca CHP ilçe Başkanı Selman Kösali, ilçe sekreteri Yakup Törk, Yönetim kurulu üyeleri Servet Yalçın ve Cengiz Altun eşlik etti.Milletvekili Öğüt ve beraberindekiler daha sonra Darıca Ardahanlılar derneğini ziyaret ettiler. Yoğun ilgi ile karşılanan Öğüt, doğu ve güneydoğuda askerlik yapanların erken terhis olması ile ilgili verdiği kanun teklifi, Suriye ile savaş konusunda sorulan soruları yanıtladı.
 
KÖSALİ, “HAZIRIZ” DEDİ
Dernekçilik hakkında konuşarak, yerel ve ulusal anlamdaki sorunları dile getiren CHP Darıca İlçe başkanı Selman Kösali de ; “ Kimseyi ötekileştirmeden dernekçilik yapılmalıdır. Ötekileştirmeye başladığınız an birleştirmek yerine ayrımcılık başlar. Dernekçilik ve cemiyetçilikte maddi imkanlar tek elde olmamalı, üyeler tarafından cemiyetçilik kuralları içerisinde hallolmalıdır.CHP artık sahaya inmiş, Kadın Kolları ve Gençlik kolları olarak çalışmalarına başlamıştır. Yarın seçim sandıkları önümüze konsa Darıca CHP olarak bizler hazırız. İlçe Örgütü içerisinde çok değerimiz var, en az on tane Belediye Başkanlığını yapacak arkadaşımız var, yarın seçimlerde belediye başkanı olacak olan arkadaşımızla beraber ilçeyi yöneteceğiz” dedi.