Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li Durulmuş'tan TİP'in Gebze Adayı Erkan Baş'a destek

Cumhuriyet Halk Partisi, Darıca İlçe eski başkanlarında merhum Salim Durulmuş’un eşi Arzu Durulmuş, TİP’in Gebze Belediye Başkan Adayı Erkan Baş’a destek vereceğini söyledi.

CHP'li Durulmuş'tan TİP'in Gebze Adayı Erkan Baş'a destek
23 Şubat 2024 - 21:44
Eşi, Merhum Salim Durulmuş ile birlikte uzun yıllardan bu yana CHP’de siyaset yaptığını belirten Arzu Durulmuş, yerel seçimler öncesinde partisi tarafından hiç kimsenin kendisini aramadığı ifade ederek şunları söyledi;

Bilindiği üzere Kocaeli Darıca ilçesinde ikamet etmekteyim. Eşim Salim Durulmuş'un Gebze'li olması, iş yerlerimizinde Gebze'de olmasından dolayı bir ayağım Darıca'da bir ayağım Gebze'de,,,Gebze ve Gebzeliler benim için ayrı değerlidir. Çünkü eşim buralıdır, burada uyumaktadır. Gebze'nin her sokağında, her mahallesinde eşimin ayak izleri var. Gebze'de doğmuş,  Gebze'de hayata veda etti. O nedenle Gebze ve Gebzeliler benim için ayrıca önemlidir.

Yıllardır Darıca'da siyaset yapmaktayım lakin bu dönem Darıca'dan aranmadık dedik ki demekki bize ihtiyaçları yok. Bizi herkes bilir biz adaya değil partimize oy veririz bu bugine kadar böyleydi, böyle olmayada devam edecek. Bugüne kadar  her daim onurla, şevkle Cumhuriyet Halk Partisinin bayrağı altında durdum, durmayada devam edeceğim. Cumhuriyet Halk Partisi benim evim, yuvam, sanırım son nefesime kadar da bu böyle olacak.

Bilindiği üzere Gebze CHP'de bu dönem aday gösterilmedi ve Gebze'de TİP'ni destekleme kararı aldı. Dün TİP 'nin Kocaeli İl Başkanı Umut Yaşar Özgen Gebze deki çalışmalarında yanlarında olmamı rica ettiler, destek istediler. Darıca'da CHP de bize ihtiyaç duyulmadığı için bu yerel seçimlerde partimin İl Başkanımızın bilgisi dahilinde Gebze TİP' Belediye Başkan adayı Erkan Baş'a elimden geldiğince çalışmalarında, sahada destek vereceğimi siz değerli kamuoyu ve değerli basın ile paylaşmak istedim. Gebze'de Türkiye İşçi Partisi, Kocaeli ve diğer ilçelerimizde tabikide Cumhuriyet Halk Partisi
Cumhuriyet Halk Partisi benim Aşkımdır ve bu aşkın arasına kimse giremez buda böyle biline :))



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum