Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Kocaeli Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin'den CHP Darıca'ya ziyaret

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, bugün CHP Darıca İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek partilileriyle buluştu. Bilgin’i parti binasında CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan ve CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan karşıladı.

CHP Kocaeli Büyükşehir adayı Atasoy Bilgin'den CHP Darıca'ya ziyaret
08 Şubat 2024 - 17:04 - Güncelleme: 08 Şubat 2024 - 17:06
CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin,  seçim çalışmalarına devam ediyor. Bilgin, bugün CHP Darıca İlçe Örgütü’nü ziyaret ederek burada partilileriyle buluştu. CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan ve CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan’ın da hazır bulunduğu ziyarette CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atasoy Bilgin, partililerine projelerini anlattı.
CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan ise yaptığı açıklamada ‘’Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Atasoy Bilgin ilçe başkanlığımıza ziyarette bulunarak saha ekibimiz ile bir araya geldi. Kocaeli’de Atasoy Bilgin, Darıca’da Saide Arslan Çalışkan ile sosyal demokrat belediyeciliği halkımız ile buluşturacağız’’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum