Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Kocaeli aday adaylarını tanıttı!

14 Mayıs seçimlerinde CHP Kocaeli'den Milletvekili aday adayı olan isimler partililere tek tek tanıtıldı. Salonun tamamen dolu olduğu programda adaylara gösterilen ilgi ise yoğun oldu

CHP Kocaeli aday adaylarını tanıttı!
02 Nisan 2023 - 15:21 - Güncelleme: 02 Nisan 2023 - 15:26
Cumhuriyetin ikinci yüzyılının ilk seçimine 41 gün kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kocaeli Örgütlerinden 66 isim aday adaylığı başvurusu gerçekleştirdi. İl Başkanlığı bugün düzenlediği lansman ile aday adaylarını görücüye çıkardı. Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşen 28’inci dönem aday adayları tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi. Salonun yetersiz kaldığı etkinlikte aday adayları yan yana oturdu. Yoğun katılım olan programda salon doldu taştı. 

YOĞUN KATILIM OLDU

Kocaeli CHP İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimi, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, CHP Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, Eski İl Başkanı Nizamettin Gençtürk, CHP İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk, İlçe Başkanları ve yöneticiler katıldı. Program başlamadan önce yerini almaya başlayan milletvekili aday adayları ve parti üyeleri salonu doldurdu. CHP Kocaeli il Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk: “Uzun süredir örgütlerimiz çalışmalar gerçekleştiriyor. Gençlik örgütlerimiz ilk kez oy kullanacak gençlerimize kapı kapı Genel Başkanımızın Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu ulaştırıyor. Sandık güvenliği ile ilgili tüm tedbirlerimizi alıyoruz. Her bir okula bir okul sorumlusu ve her mahalleye bir avukat takdim ediyoruz. Binlerce kişi sandıklarımızın başında olacağız. 21 yıllık sultanlığın bittiğini görmek için bu sefer daha kalabalığız. Algı operasyonlarıyla yandaş medyaları trolleri ile gelecekler. Bizi bir birimize düşürmeyi arzulayacaklar ama bizi yıldıramayacaklar. Sosyal adaletin temsil edileceğini nitelikli bir eğitim sisteminin olacağını tane tane anlatacağız. Demokrasiyi arzulayan adalete susamış milyonlarca gençlerin isteği ile başlıyoruz. Enkaz altında can veren o canlarımızın acısını yüreğimizde hissederek başlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı: “Yirmi yıllık saray saltanatını sonlandıracak emin adımlarımızla yürüyoruz. Hiçbirimizin normali kalmadı. Büyük yaralar aldık bu yaraları hep birlikte sarmak ve bir daha halkımızı böylesi çaresiz bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. İşte bizi güçlendiren asıl şey birbirimizden aldığımız cesaret ve destek. 6 parti siyasi liderinin ortaklaşması ile hepimiz kol kola yürüyeceğiz. Bu bizim tek adam saltanatıyla mücadelemizde son geldiğimiz dönemecin başlangıcıdır. Cumhuriyeti adalet ve demokrasiyle paylaşmak için bu topraklarda hiç kimseyi yalnız bırakmamak için Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’dan tüm Türkiye’ye ‘başlıyoruz’ diyerek seslendi. Uzaklaşan değil kucaklaşan bir Türkiye için, karnı tok gönlü bol yaşamayı seven en güzel şarkıları bağıra çağıra söyleyebilen bir Türkiye için, sana söz güzel kardeşim, bu topraklara baharı yeniden getireceğiz. Sözümüzü tutacağız yolumuz açık ve aydınlık olsun” ifadelerine yer verdi.

İŞTE 66 ADAY ADAYI

Ali Yapa, Arzu Durulmuş, Arzu Türkkal Enç, Asude Fırat Özkan, Atilla Gökçe, Bahar Gültekin Candemir, Başar Değer, Belkıza İlter, Berna Çetin, Beyhan Korkmaz, Bozkurt Uslu, Bülent Yıldız, Caner Arduç, Cuma Karavar, Cumhur Karakadılar, Cumhur Cevdet Kesemenli, Doğan Ergön, Erkan Çakar, Fahri Örengül, Fesih Duru, Fügen Avdan, Hasan Naz, Hasan Ali Hamarat, Hurşit Güneş, Hülya Güreli Yolcubal, İsmail Doğan, İsmail Sancak, İsmail Utku Kılıç, İsmet İşeri, Kardelen Beytaş, Kemal Nişancı, Kıvanç Özaslan, Korkmaz Özdemir, Mahmut Cengiz Sarıbay, Mehmet Tamer Solakoğlu, Mehmet Ümit Küçükkaya, Mehtap Memiş, Muharrem Eskiyapan, Murat Kaki, Mustafa Anaç, Mühip Kanko, Müzeyyen Topçu Tan, Nail Çiler, Nihat Değer, Nizamettin Erdem, Nuray Birinci, Ömer Faruk Başaran, Özgür Çelik, Özgür Yıldızlı, Recep Dursun, Sait Aydın, Savaş Çetin, Selman Kösali, Selman Yıldırım, Sevgi Özel Gürlü, Songül Kaya, Tahsin Tarhan, Taşkın Çağatay Yamen, Tekin Uygur, Turan Şahin, Tülin Keçeci Güngör, Ufuk Saka, Veli Beyaztaş, Yakup Törk, Yavuz Erkal, Yılmaz Yazgan.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum