Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'dan coşkulu Zafer Bayramı kutlaması

Parti binası önünde başlayan Türk Bayrağı ile Fener alayı yürüyüşüne yüzlerce Darıcalı katılırken, yürüyüş Tarihi Çınaraltı Meydanı’nda son buldu.

31 Ağustos 2022 - 17:42 - Güncelleme: 31 Ağustos 2022 - 22:40
CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın ev sahipliğindeki etkinliğe; belediye meclis üyeleri, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve eşi Cansu Orhan, CHP Çayırova İlçe geçici başkanı Lütfü İlhan ve ilçe başkan adayı Binali Eniş, CHP Kocaeli İl Yöneticileri Hakan Altıparmak, Ali Yapa, Hikmet Koçoğlu, Özgür Çelik, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Gebze EYT Derneği Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan, MMO İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yücel, ile birlikte CHP Darıca İlçe eski Başkanı ve 2019 yerel seçimleri belediye başkan adayı Yakup Törk ve ailesi, eski ilçe başkanları, eski il genel meclisi üyesi Seyfettin Kayabey, yöneticiler, partililer ve vatandaşlar katıldı.

TÜRKİYE’MİZİ YENİDEN DEMOKRASİ İLE TAÇLANDIRMALIYIZ

Tarihi Çınaraltı Meydanı’nda gerçekleştirilecek konser öncesi, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Aktaş konuşmasında şunları söyledi: “Mustafa Kemal Atatürk işgalci ve istilacı güçlere karşı yapacağı bütün hesaplamaları hazırlamıştı ve 19 Mayıs 1919’da ulusal Kurtuluş savaşımızı başlatmıştı. 30 Ağustos’ta da zaferle taçlandırdı. Bütün dünya artık biliyordu ‘Geldikleri gibi gittiler’ Bu büyük mücadelenin sonunda vatanın her bir karış toprağını düşmandan kurtararak özgür ve demokratik ülkenin temelleri atılmıştı. Sevgili Darıcalılar; bugün ise bize düşen Türkiye Cumhuriyeti’nin ikinci yüzyılda yeniden Kuvay-ı Milliye ruhunu yaratmaktır ve bu ruhla Türkiye’mizi demokrasi ile taçlandırmaktır. Bunu hep birlikte başaracağız.

AYNI GEMİDE DEĞİLİZ, BİZ BANDIRMA VAPURU’NDAYIZ

20 yıldır AK Parti İktidarı bağımsızlığımızı, özgürlüğümüzü, demokrasimizi kısacası bütün cumhuriyet kazanımlarımızı elimizden almaya kalktı. Bugün bizlere tarihimizi unutturmaya, milli bayramlarımızı yasaklamaya çalışanlara buradan bir kez daha sesleniyoruz; Unutturamayacaksınız, yasaklayamayacaksınız. Bugün olduğu gibi yarın da alanlarda coşkuyla, sevinçle bayramlarımızı kutlamaya devam edeceğiz. Şunu bilin ki sizler unutulacaksınız. İktidar artık maalesef ülkeyi yönetemiyor, insanlarımız artık evine ekmek götüremiyor. Bir laf ezberlemişler; ‘Aynı gemideyiz.’ Valla hiç kusura bakmayın, aynı gemide falan değiliz. Sizin gemileriniz de taşıdığınız yükler de farklı. Biz bandırma Vapuru’ndayız.”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum