Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP Darıca'da Birol Bezirci fark yaratıyor

CHP Darıca Belediyesi 10.sıra meclis üyesi adayı Birol Bezirci, yaptığı çalışmalarla göze çarpıyor. Genç siyasetçi Darıca’daki seçim çalışmalarını gazetemize değerlendirerek, ‘’Başkan Adayımız Saide Arslan Çalışkan ile beraber Darıca’da seçimi kazanmak istiyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Projelerimizle beraber Darıca’yı marka bir şehir haline getirmek istiyoruz’’ dedi.

CHP Darıca'da Birol Bezirci fark yaratıyor
26 Şubat 2024 - 10:47
CHP Darıca Belediyesi 10.sıra meclis üyesi adayı Birol Bezirci, meclis üyesi aday adayı olduğu günden bu güne gece gündüz çalışan siyasetçilerin başında geliyor. CHP Darıca Belediye Başkan adayı Saide Arslan Çalışkan’ın en çok güvendiği isimlerin başında gelen Bezirci, yaptığı çalışmalarla da fark yaratıyor. Sabah programlarında veya gece programlarında daima sahada olan CHP Darıca Belediyesi 10.sıra meclis üyesi adayı Birol Bezirci, Darıca’da seçimleri kazanmak için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.
Darıca’yı yönetmek için en iyi kadroların kendilerinde olduğunu belirten CHP Darıca Belediyesi 10.sıra meclis üyesi adayı Birol Bezirci, Başkan Adayımız Saide Arslan Çalışkan ile beraber Darıca’da seçimi kazanmak istiyoruz. Bunun için gece gündüz çalışıyoruz. Projelerimizle beraber Darıca’yı marka bir şehir haline getirmek istiyoruz’’ dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum